Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

taki dzis łupał i na kolacyjke nie jadlam chlebka

Polecane posty

w takie łupały to jedzenie chlebka jest jak dla mnie meczące i zrobilam sobie suróweczke paru głowek salaty, z krazkami ogórka, rzodkiewki , z kawalkami serka feta, posolone i popieprzone a to wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem i po tym sie na pewno nie tyje ale jest to swietna zakaska jak sie siedzi samemu w domu ;)

myśle że ogurek traktójesz po macoszemu, dlaczego do kórwy nendzy nie nazywasz go jak przystoji ogureczkiem? a o pićkó zapomniałaś? na ópały to jest najlepsze

masz racje jestem wredna jak cholera zdradzam zielone ogorki jem kiszone ogóreczki i bardziej o nich myślę ;)

Gość obiadek a kogo żesz
to koooorowa obchodzi ? 😭

no ja chyba pójdę skroić bochenek chleba mój labradorek lubi chleb i zrobię mu kanapeczki ;) ale jadl dzisiaj kasze ze sosem gulaszowym z posiekanym szczypiorkiem ale on ciagle biega po podwórku i jest glodny ;)

Mój zmysł plastyczny w skali od 1 do 10 wynosi minus 5, więc za Chiny Ludowe bym takich nie zrobiła :O A mnie się wcale nie chce jeść w taki upał. Zjadłam kawałek ryby i surówkę :)

Gość a ja sobie na talerz przygotow
ałam dużo pysznosci: serek pleśniowy, papryka czerwona pokrojona w paseczki, pomidorek w plasterki, ogórek konserwowy, pieczarki marynowane, szynka, ser żółty z dziurami, zielone oliwki a na drugim talerzu malutkie kawałeczki bułeczki posmarowane masłem czosnokowym zapiekanie w piekarniku i wpierdalam to wszystko wlaśnie :)

a jakie lubisz ryby bo ja tylko smażone dorsze , wędzone makrele i sledze ale takie ostre do woreczki ;) zadne w smietanie itp

Gość z tym ze to nie sa kanapki
Gość nic nie jem bo mam
biegunke:O

Uwielbiam wszelkiego rodzaju ryby i owoce morza :) Natomiast najlepszą rybą, jaką jadłam w życiu był pstrąg z grilla w smażalni w Terce w Bieszczadach. Sorry za spam, ale jeśli będziecie mieć okazję to polecam :) Najmniej za śledziami przepadam ;)

ja jadlam pstrągi jak byłam dzieckiem., parę lat nie jadłam ;) zmakreli robilam paste pomidorowa

edi ❤️ dzięki czarne glany :) 🌻 ja im starsza tym glupsza ale muzyka ciagle ta sama

Ja też nie robię się z wiekiem mądrzejsza :D Nie jesteś sama ;) 🌼 A w sercu ciągle i zawsze ciężkie brzmienie :) Idę po browarek na stację. Zajrzę tu jak wrócę :)

ja wypiłam miętóweczke ;) a browarka nie mam :( a pzrdalby sie na taki łupał

Gość taka jedna dziewczyneczka
obiadek - czy nic nie robisz innego, tylko jesz i robisz kanapeczki?