Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

taki dzis łupał i na kolacyjke nie jadlam chlebka

Polecane posty

teraz nie robiłam kanapeczek, za gorąco masełko wsiąka :) ale marze o jakiejś surówecce ;)

Jestem :) Kupiłam więcej, więc mogę się podzielić :) No, One zawsze miażdżył i dalej miażdży moje serce. Jasne, jaki internet? Sam komputer był czymś o czym się słyszało, a nie widziało do pewnego czasu :)

o szybko jesteś, ja tez bym poleciała ale mam za daleko a jak wypiłam to samochodem nie omeg jechac :( wypij za mnie :)

jakie lubisz piwo bo ja najbardziej warke strong i ale zawsze wybieram mocne piwo debowe ...

tak , nie wiedziałam :) ja to nie jestem idolka zadnej postaci historycznej

Hehe, nie nią nie chciałabym być :) Chociaż powiem Ci, że jej legenda i okrucieństwa są przekoloryzowane. Wiesz, chodziło o dużą kasę, należącą do dobrze urodzonej kobiety i trzeba było wymyślić coś, by ją jej odebrać. Święta nie była, o nie... Przeczytałam o niej wszystko do czego udało mi się dotrzeć :) Na pewno nie kąpała się w krwi dziewic, nie używała żelaznej dziewicy... Dziewicę wynaleziono znacznie później. Jest wiele zespołów zafascynowanych jej historią. Znasz? http://www.youtube.com/watch?v=dVRROSOeA98

przyznam sie ze nie znam :O ale slyszalam ze miala niezle zycie sexualane :)

ok slucham wlsnie tego utworka no i czytałam biografie Elżbiety na wiki :)

a dziwimy sie ze nasza polityka jest taka pogięta zawsze były spiski itp.

ja np nie wiem ska sie wziela taka swietojebliwosc w naszym społeczeństwie dzieki 🌻 obejrze a teraz to umieram z tego goraca

Gość yras dupas
ja uwielbiam na upały rozgrzewającego gingersa albo redsy ;] traktuje to jak soczki

Gość Johny Canada
jak mnie ten obiadek wkuuuuuuuurrrrrrrrrwwwwwiiiiiiiiaaaaaaaaaa na maksa tym twoim ględzeniem.

Skąd? Dobre pytanie... ale o tym by dużo mówić i spekulować ;) U mnie nieco chłodniej, bowiem nawiedziła mnie ukochana burza :)

u mnie wczoraj w nocy poblyskalo a ja wlasnie lubie burze ale w nocy;) a dzis to porażka myslalam ze padne i nic nie zapowiada na burze:) tylko widziałam tylko na niebie krwisty księżyc jak zachodził