Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola8888

prywatnie czy nfz gin

Polecane posty

chodzę do gin z nfz. jestem zadowolona, ale mój mąż nalega żebym zaczeła chodzic do lekarza prywatnie, bo ten jest w tym szpitalu podobno szanowany i inaczej traktuje sie jego pacjentki (inaczej=lepiej) co sadzicie?

moim zdanim skoro Ty jestes zadowolona z lekarza na NFZ to nie ma co zmieniAC go na innego

Gość anussssska
jak cie stac to idz prywatnie....mmi lekarze na nfz czesto nie zlecali nawet podstawowwych badan wiec z ciaza chodze prywatnie

Gość u mnie w mieście
jest tak, że najlepiej jak lekarz pracuje w szpitalu. Nawet jeśli nie ma dyżuru, inaczej traktują kobietę, jak wiedzą, że jest od Ich lekarza. Oczywiście nie wszędzie tak musi być

ja u siebie w miescie nie moglam znależc dobrego lekarza na nfz wiec musiałam pojsc prywatnie

Gość antypatologia
Ja chodze na NFZ (na poczatku prywatnie) i jestem zadowolona. Troche jest cyrtolenia z usg, bo w gabinecie jest slabe, ale potrzebne badania mam zlecane, lekarka jest mila i dokladna. Nie pracuje w zadnym szpitalu (tylko w pryw. klinice), wiec tez nie ma problemu z zapisam na za 2 tyg, czy za miesiac.