Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana aa

On mnie obraża

Polecane posty

Gość Zalamana aa

jest tydzien przed naszym slubem a on używa do mnie coraz to bardziej wulgarnych i obrażających słów...kłócimy sie ostatnio codziennie :( nie wiem co robić.. wszystkiego mi zabrania help

Gość ray manzarek
na pewno cię to kreci więc nie pierdol

Gość katiess83
Nie bierzslubu bo bedzie jeszcze gorzej-u mnie tak bylo więc zerwałam zaręczyny ;)

Gość wegwegsgs
moze jest zdenerwowany przed slubem i denerwuje sie i tak sie na tobie wyzywa? Albo jest niepewny czy chce brac z toba slub. Pogadaj z nim szczerze czemu taki jest

Gość fenia19
moje kondolencje. Widziały gały co brały...

Gość Zalamana aa
no to zajebiscie mi pomogliscie ...

To jest stres przed ślubem bardzo wiele par tak ma że wtedy się kłócą ale trzeba to przejść jeśli wcześniej było wszystko ok to nadal tak będzie 🌼

taaaaaaaaaa jest zestresowany i dlatego sie wyżywa?na swojej przyszłej żonie??:( oj ludzie co za gbur z niego wielu męzczyzn zmienia sie po slubie ale..... na gorsze wiec nie sądze aby ten przyszły slubny złagodniał po slubie,moze teraz dopierpo zaczął pokazywac na co go stac....

Taaa...:) czyli ogólne przyzwolenie na obrażanie innych-"stres" czyli pod wpływem tego jak piszeszx " stresu" mąż lejący gdzie popadnie swoją żonę jest usprawiedliwiony???? hmm...ciekawe podejście :) a nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale wlaśnie podczas stresu można poznać tak naprawdę charakter człowieka...