Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsdgdfggfhhgj

za ktorym razem was sie udalo?

Polecane posty

Gość asdsdgdfggfhhgj
jestes taka mloda jeszcze staraczko... nie wiem czemu ja w twoim wieku wogole nie myslalm o tym... a teraz kiedy chce okazuje sie ze to nie takie proste...

Gość laporush24
mieszkam w uk i swoj kupilam na ebauy, http://www.clearblue.com/uk/clearblue-fertility-monitor.php ustawiasz sobie na monitorze pierwszy dzien miesiaczki i to ty decydujesz od kiedy chcesz zaczac testowac, w miare zblizania sie do owulacji na monitorze z jednej kreski robi sie nastepna, wtedy wiesz ze owulacja jest blisko, w 2 dni przed pojawia sie 3 pozioma kreska na gorze w ktorej widac jajeczko, to znaczy ze owulacja jest na dniach, pudelko z paskami do testowania starczalo mi na 3 cykle, jedyna wada tego monitora to to ze jest drogi, ale lepiej i pewniej korzystalo mi sie z niego niz ze zwyklych testow ktorych czasem nie moglam odczytac poprawnie,

Gość buuuummmm
najpierw idz do lekarza i niech sprawdzi czy wszystko w srodku ok a jak ok to poprostu nie mysl o tym! naczy o dziecku ze chcesz tego! bo od psychiki tez duzo zalezy. poprostu kochaj sie z mezem kiedy masz na to ochote spontanicznie i tak jakby odpusc sobie myslenie o dziecku i zobaczysz ze wtedy bedzie niespodzianka!!! albo zajmij sie czyms inny zeby nie myslec o tym ze tak bardzo chcesz dziecko. sama napisalas poprostu trzeba wyluzowac i wtedy jest!!!! :)

Gość laporush24
ja przed zakupieniem testow owulacyjnych polecam pojsc przynajmniej 2 miesiace pod rzad na monitoring cyklu laczony z badaniem krwi, i zobaczyc czy wszystko ladnie rosnie i peka

po pol roku, a ten zamiast do kolegow to niech sie stara... -powodzenia :*

Gość buuuummmm
testy owulacyjne nawet te z allegro podobno tez pomagaja :) ale to znow bedziesz myslec tylko o jednym!

Gość laporush24
jak widze tekst o wyluzowaniu to cisnienie we mnie rosnie:D po bezowocnym roku trzeba badania i jeszcze raz badania, a nie wyluzowania,,

witam wszystkie staraczki.ja owulacje mialam w poniedzialek ale juz sie staralismy codziennie od zeszlej srody na wszelki wypadek jakby sie przesunelo:) trzymajcie kciuki.za 2 tygodnie bede juz wiedziala. to nasz pierwszy miesiac staran po poronieniu.mam juz synka 3 latka ale chcemy druga dzidzie

Gość asdsdgdfggfhhgj
tekst ze ten zamiast do kolegow niech sie stra mnie naprawde rozbawil :) poszedl chlop, niech tez cos od zycia ma :) poza tym sie stara, oj stara... :) no tak wyluzowac... tylko jak to robic kiedy jak widze kolezanke z dzidziusiem, jedna, druga, trzecia akurat w moim wieku gdzie nie popatrze tam ciaza, dzieci... a w domu w ryk... no ale naprwde nie moge tak o tym myslec...

Gość asdsdgdfggfhhgj
trzymam za ciebie tez kicuki ;) a ty jak liczysz dni, robisz testy?

Gość asdsdgdfggfhhgj
boze teraz doczytalam, bardzo ci wspolczuje, teraz napewno sie uda :*

Gość antypatologia
za pierwszym podejsciem:) Nie mielismy okazji na czestsze bara bara akurat wtedy.

Gość buuuummmm
ale to naprawde tak jest ze jak sie mysli wkolko o dziecku i placze sie w domu ze inne maja a ja nie to nie pomaga zajsc! i juz tyle dziewczyn mowilo ze jak tylko przestalo tak o tym myslec to zaraz byly w ciazy :) ale fakt badania sa wazne. trzeba sprawdzic czy w srodku wszystko dobrze!

Gość staraczka 86
niby mloda jescze ale i tak mam 24 lata juz wnet rok po slubie bardzo chcemy miec juz dziecko ale nic nie wychodzi teraz czekam na okres mam nadzieje za moj test jutro wyjdzie pozytywny

Gość asdsdgdfggfhhgj
ja rowniez trzymam kciuki napisz jutro :)

Gość staraczka 86
nie wiem czy robic czy nie ale cos mi mowi zeby zroboc nic nie zaszkodzi ale nie chce sie nakrecac. jutro dopiero 32 dzien cyklu a test kupilam 10mlu myslicie ze wykaze ciaze

Gość asdsdgdfggfhhgj
zycze ci zebys byla w ciazy :*

Gość staraczka 86
a ty sie nie martw idz do gina zrob podstawowe badania i bedziesz wiedziec skoro chcesz dziecka zrob jak ja poszlam powiedzialam co i jak fakt jak na razie czekam na wyniki nasienia pozniej sie zobaczy co dalej ale jak na razie nie mam @ wszysto sie okaze. jak na razie odposcilam sobie i powiedzilama kiedy bedzie to bedzie widocznie bozia jak na razie nie chce nam dac. poki co dziwnie sie czuje mam smaki bola mnie piersi i mam dziwne zyłki na mnich nie wiem czy to przed @ tylko ze kilka dni przed nim mialam plemienia teraz nie mam nic czekam do jutra

Gość asdsdgdfggfhhgj
trzymam kciuki!!!

Gość staraczka 86
dziekuje i jutro sie odezwe jesli bede miec na tyle odwagi zeby go zrobic a mysle ze go zrobie mysle ze nie jest za wczesnie

Gość asdsdgdfggfhhgj
ja zawsze robie chce wiedziec... moze jestes i juz mozesz zaczac sie cieszyc :)

Gość staraczka 86
oj kochana nie chce sie jeszcze cieszyc. co pare miesiecy mi sie tak zdarza ze okres mi sie spoznia. gdzies wpoiłam sobie do glowy ze nie moge zajsc i to moze dlatego. ze tylko lekarz moze mi pomoc ze cos ze mna nie tak i ze pojde do niego z wynikami meza. ze moze problem z jajnikami, hormonami czy cos nie mysle o tym ze tak o moglam zajsc w ciąze aczkolwiek bardzo bm sie cieczyla

nie stresuj się taki bardzo, bo będziesz myślała za każdym razem żeby teraz tylko się udało. Psychika też ma chyba jednak na wszystko wpływ... Swoją drogą moja babcia z moim dziadkiem starali się o dziecko 20 lat! Więc jak widzisz w końcu się uda (i na pewno o wiele wcześniej), tylko się nie załamuj...

Gość staraczka 86
hej dziewczyny zrobilam dzis test o 6.30 niestety negatywny. to byl ten 10 mlu dzis 32 dzien cyklu i juz nie mam zadnych nadzieji pewnie @ przyjdzie lada dzien. czy mozliwe ze test o takiej czulosci jeszcze nie wykrył u mnie ciazy???

Gość staraczka 86
hej dziewczyny bylam w poudnie w wc poleciala bardzo blada krew pomyslalam ze to okres wiec uzylam tampona po 4 godz wyciągnelam go i nic troche brazu na mnim i nic wiecej co sie dzije czy dostane ten okres

Gość lidka77
Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciążę (po 9 miesiącach starań) w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam sobie 3 testy: 10ml, 20ml i 25ml. Na teście 25ml nic, na teście 10ml NIC, a na teście 20ml bladziuchna ledwo widoczna kreseczka, o której nie wiedziałam co sądzić, bo czasami patrzyłam i była, a czasami wydawało mi się że jej tam wcale nie ma. Przez 3 dni bałam się zrobić kolejny test, ale w końcu zrobiłam kolejny raz ten najczulszy 10ml - i NIC. Popłakałam sobie, ale że tempka mi wciąż nie spadała i @ nie było widać, po dwóch dniach zrobilam kolejny, tym razem zwykły 25ml i tam ujrzałam dwie kreseczki, wprawdzie druga wciąż jasna ale bez wątpienia tam była :) A testom 10ml nie ufam :)