Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagietek14

waga54... przy wzroście 160...

Polecane posty

Gość nagietek14

chce schudnąć trochę jakies 4 kg ale nie mogę sie za to zabrać jakoś nie mam motywacji im bardziej myśle o ćwiczeniach tym bardziej pożeram wielkie ilości słodyczy, i mam napady na tłuste jedzenie typu pizza itd:( nie potrafie tego opanować. niestety diety ktore robiłam były zbyt drogie chodzi mi o produkty a czasu na przygotowanie za mało ,, może jakies macie fajne łatwe sprawdzone diety ktore pozwolą w ciągu miesiaca zrzucic jakies 3 kg... bardzo proszę o POMOC bo wyglądam jak kołek. a mam 25 lat , jezdzilam na rowerze ale zamiast zrzucic i wyrobic sobie smukłe mięsnie na nogah to dodatkowo sobie umocnilam i "wyrobiłam"juz nie wspomne o brzuchu ze mam flak :(

Gość nagietek14
proszę o linki z dietami

Gość Pattri
najlepiej idz do lekarza zeby ci ustalil diete albo sama sobie ja mniej wiecej okresl a z tym wiaze sie MNIEJ slodyczy i to duuuzo mniej, duzo witamin duzo ruchu przy tym... Pij duzo wody niegazowanej codziennie bo to przyspiesza przemiane materii, jedz malo sera zoltego bo jest tlusty ze szok, jedz duzo zbozowych produktow, np na sniadanie platki fitness codziennie.. z jogurtami uwazaj bo niby sie mowi ze jogurtow trzeba duzo jesc a one tyle tluszczu maja ze masakra.. i biegaj i rob brzuszki bo to najbardziej pomaga albo poprostu zapisz sie na fitness :) Samemu tez da sie schudnac bez lekarza :) tylko trzeba miec baardzo duzo checi i silnej woli.. zwlaszcza jezeli chodzi o slodycze heh :) Ja osobiscie mam 162 wzrostu i waze 9 kilo mniej od ciebie i jestem z tego baardzo zadowolona ale nie powiem bo troszke chcialabym przytyc ale jak narazie nie potrafie heh man chyba za bardzo idealna przemiane materi bo jem jak najeta a nie tyje prawie nic :) moze tez ruch robi swoje hhe :)Zycze powodzenia w diecie :)

Zmniejsz swoje porcje do połowy. Ogranicz białe pieczywo, makarony, ryż. Wybieraj te pełnoziarniste, są naprawdę dobre, a sycąna dłużej i dostarczająpotrzebnych składników. Ogranicz tłuszcz pod każdąpostacią. To samo tyczy się słodyczy i soków owocowych z kartonów. Zwiększ ilość warzyw i owoców, ale ogranicz winogron, banany, gruszki. Do tego trochę ruchu i po miesiącu twoje kilogramy powinny być wspomnieniem