Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podminowana tym ze on taki

FACET SKRYTYKOWAŁ MÓJ DOM! PRZYKRO;(

Polecane posty

Spotykałam sie z chłopakiem, w którym jestem baardzo zakochana. Zaprosiłam go do domu. Dom mam duzy, podwórko tez spore, nie mieszkam na wsi, niby wyglada okay, w srodku jest tez okay, ale mam zaniedbana troche łazienkę- bo w niektórych miejscach farba odeszła. Mam tez stare okna- nie te plastikowe. Tak sie stresowałam przed jego przyjsciem ,że cały tydzien robiłam porzadki, gdybym mogła to uprałabym wykładzine. a on przyszedł, rozejrzał sie i zrobił mi uwagę własnie o tym,że mam stare okna:( czuje sie jak smieć, jak biedaczka, jak zero!!! Moja rodzina nie jest biedna, mamy fajne sprzety elektroniczne, ale np. nie przywiazujemy wagi zeby szafa czy drzwi były najnowsze i w najmodniejszym kolorze. Jeeej:( nie wiem co zrobic, jak wyszedł to płakałam i płacze teraz:(

Gość jestem teściową...
kretyn! olej go!

:o Nie no płakać przez idiotę? :o Wiem, wiem.. nie da się inaczej.

Gość fsdfsdfdsfsd
dziewczyno wyluzuj, to on powinien płakać, zwykły śmieć mentalny i materialista

Gość fsdfsdfdsfsd
widać stare okna ważniejsze niż ukochana:O

Trzeba było mu powiedzieć że liczyłaś na to że one ci je wymieni. :D

ale ja w zyciu sie tego nie spodziewałam:( ja jak ide do kogos to zwracam uwagę na osobę, a nie na to jak ma w domu:( a on taka bezczelna uwagę mi o tych oknach zrobił:( a potem zachowywał sie jakby nigdy nic:/ i zapowiedział sie na sobotę;(

Gość khollll
debil. olej smiecia

ja sobie zdaje sprawe,że nie mam najnowszych mebli i tych nieszczesnych nowych okien, ale mój dom nie wygląda az tak zle:( nie stoi na kurzej stopce:( nie mam krat w oknach i dachu ze słomy:(

Gość fenia19
to nie twoja wina.. Rozumiem co przeżywasz. Twój facet to poprostu cham, bo nawet jesli coś mu sie nie podobało to mógł zachowac to dla siebie, ale oczywiście nie pomyslał o tym że może ci byc przykro

Gość fenia19
jakim prawem zwracał ci uwage że masz stare okna? za kogo on sie uważa? nie wszyscy maja luksusy a jak mu sie coś nie podoba to niech nie patrzy

on się niedawno wyprowadził z bloku do domu, który budowali jego rodzice, tam maja wszystko super urządzone. ale jego dom jest nowy, a mój ma jakies 30 lat

Gość juuuulak malutki
Jest beznadziejnie dennym i rozpuszczonym gówniarzem...:P Też miałam podobną sytuację do twojej tylko że u mnie chodziło o łazienke bo była w remoncie a że był zrobiony tylko prysznic i kafelki na jednej ścianie a tak to cała reszta makabra obciach jakich mało kibel zachlapany klejem przez robotników ściany obdrapane na podłodze beton i wiocha totalna. Przyszedł do mnie koleś na którym mi zależy i jak powiedział "GDZIE MASZ ŁAZIENKE CZY MÓGŁBYM SKORZYSTAĆ?" to poprostu zamarłam ale,nic wskazałam mu drogę i jak wyszedł powiedział tylko "ŁADNY KOLOR KAFELKÓW WYBRALISCIE TAKI CIEPŁY" :):) To znaczy mieć wyczucie i klase:P Pomimo takiego obciachu znalazł pozytywy :) A jeśli ten duoek ci tak powiedział to znaczy że wogóle mu na tobie nie zależy i daj sobie z nim na luz:P:D

a jakie prawo zabrania krytykować okna? facet głupio palnął, ale jak zamierza znowu przyjść to widać że chyba mu tak nie przeszkadzają bardzo... możesz mu jakąś uszczypliwą uwagę walnąć jak będzie i pokazać że masz dystans, np zapytać czy może otworzyć okno, tylko delikatnie żeby nie wyrwać z zawiasów bo ta przedwojenna konstrukcja nie należy już do najsolidniejszych

Gość W.........
Nie przejmuj się ja mam nowe plastiki i tak tęsknię za starymi drewianymi. Grzyb na ścianach mnie kiedyś zeżre. A ty u niego byłaś w domu? Odpłać mu czymś podobnym idiota

maszynka poprawiłas mi humor tym tekstem o oknach:D powiem mu tak:D dodam ze facet starszy ode mnie, ja 21 lat, on 27 , powinien miec wiecej wyczucia i klasy:(

Wiek do wyczucia i klasy ma się nijak, tak jak i do mądrości zresztą.

ten chłopak to idiota jak mógł tak powiedzieć? Może nie kocha Cie i dlatego tak powiedział bo chciał Cię zranić albo zupełnie mu mózg na słońcu wyparował:)

Gość W.........
Maszynka hihihi dobre. Ja też bym walnęła jakimś tekstem podobnym ale może dziewczyna delikatniejsza jest.

na sama myśl,że w sobote przyjdzie mam ucisk w żołądku:( jestem niestety zakochana, ale teraz bede miec dodatkowy stres:( nawet nie mówiłam tego mamie, bo wiem, jak by jej było przykro:(

Gość W.........
Jemu możesz powiedzieć, że to rochę dziwne stary chłop i z rodzicami mieszka. Ciekawe co on na to:)

No i jeśli myślisz że z tego ma wyjść poważny związek, to mamie nie mów.

kiedys go o to zapytałam, to powiedział,że ma z kim pogadac i rodzice maja z kim pogadac i jest ok, chce z nimi mieszkac

nie wyjdzie nic powazniej, to pierwszy zak ostrzegawczy nie chce byc z materialistą:( jakos sie odkocham i zapomne