Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożena_42

chcę zaprowadzić córkę do ginekologa

Polecane posty

Gość Bożena_42

Mam 18-letnią córkę, która ma chłopaka. Chcę się upewnić czy jest wciąż dziewicą. Chcę ją zabrać do ginekologa żeby potwierdził obecność błony dziewiczej. Tylko czy tak można? Czy moja córka nie jest już za "stara", aby lekarz zdradzał wyniki badań? A jeśli tak, to jaki jest inny sposób na sprawdzenie czy jest cnotliwa?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa2
hahahhahahhaahahhaahhahahahahahahahahahahahhahahahaha

Gość Bożena_42
?

Co cię to interesuje, czy jest dziewicą, czy nie? Ciesz się, że jeszcze babcią nie zostałaś. Gdybym miała taką matkę, uciekłabym z domu.

Gość pogięło Cię czy co ??
Już wam ten upał kompletnie mózgi rozmiękcza i coraz idiotyczniejsze topiki zakładacie :o żal ....

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa2
moze zapytac ja?

Gość Bożena_42
Nie będę z nią rozmawiać o takich rzeczach, bo może skłamać. Ginekolog powie prawdę.

upał upał upał... nawet jak jest to troche ze pozno sie zorientowalas zeby ja sprawdzac... i co to z a praktyka, poszalaly baby, o antykoncepcji z nia pogadaj a nie o dziewictwie, o ile nie wie wiecej od ciebie....

Gość O jaaaaaaaaaaaa
Kobieto z księżyca spadłaś? 18 letnia córka jako pełnoletnia stanowi sama o sobie i żaden lekarz nie ma prawa bez jej zgody udzielić ci jakichkolwiek informacji, chociażby miała syfa, AIDS czy cokolwiek. Teraz to zamiast ciekawsko zastanawiać się czy to już powinnaś jej podsunąć myśl o środkach antykoncepcyjnych i w tym celu wypchnąć ją do ginekologa.

Gość Bożena_42
Miała powiedziane że dopóki się nie usamodzielni, nie wyprowadzi z domu gdy będzie sama na siebie zarabiać to stosunek ma być dla niej tabu. Nie sądziłam że tak szybko znajdzie chłopaka. Mimo że pilnuję aby nie mieli okazji to nigdy nic nie wiadomo. Wolę się upewnić.

Gość nursea
marna prowokacja. nie karmcie trola ;)

Gość O jaaaaaaaaaaaa
Bożeno i jak się dowiesz, że nie jest dziewicą to co jej zrobisz? Wyrzucisz z domu jako ladacznicę jak w XIX w.? Mam nadzieję, że twoja córka jest na tyle mądra jaknapisała lola wyżej, że sama zadbała o antykoncepcję.

Gość ellbal
dlaczego tabu? czemu sie wtracasz w jej zycie uczuciowe? nie ufasz jej? nie zrobia tego przy tobie, zrobia to gdzie indziej a jesli jest odpowiedzialna zadba o to by nie zajsc w ciaze.. dziwny uklad z twojej strony. Mieszka w domu to ma byc dziewica.. popsujesz sobie relacje z corka i bedzie to tylko twoja wina. A jesli chodzi o twoje pytanie.. nie ma szans bys sie dowiedziala czy jest dziewica

Gość Wysil sie kobieto...
ten temat to dno.

Gość sdasd
chcesz za rączkę zaprowadzić 18-tnią dziewczynę do ginekologa.... hehe dobre:D

Gość Bożena_42
Seks to nie jest życie uczuciowe, tylko seks. No nic jej nie zrobię, z domu jej nie wyrzucę, ale nasze kontakty bardzo się zmienią. Już jej nigdy nie zaufam.

Gość sdasd
on też już Ci nigdy nie zaufa po takiej akcji...

Gość ellbal
a kto ci daje prawo decydowac o tym kiedy dorosla osoba ma miec sex?

Gość Zuzia2010
Bożeno zapomniałaś że sama straciłaś cnotę jak miałaś 14 lat? Twoja córka jest bardziej odpowiedzialna od Ciebie. Przecież ona ciebie nie kontroluje czy masz regularnie okres. A może ty jesteś lesba i chcesz córci pogrzebać? Nie wstydz się, powiedz jej to.

Gość buhahahahaahhaahah
zuzia 2010 = kanal :D

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
Wiesz co aż zgłupiałam jak to przeczytałam coś nie tak z Tobą, może córka pójdzie z Tobą do psychiatry??????

Gość ryyysiaaa
hahaha:) jaka matka, powinnaś pogadać z córką jak z przyjaciółką , ale nie wypytywac się jej o takie szczegóły!!! bo to śmiech na SALI....:) współczu cia dla córki....

Gość Alexiss_
kurwa...:O nie skomentuje bo jak czytam twoje wypowiedzi to mi sie ciśnienie podnosi...:O