Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażona bardzo

Korony na zębach - zmiana rysów twarzy

Polecane posty

Gość Przerażona bardzo

Wczoraj miałam na próbę (bez cementowania) założone korony (pięć zębów z przodu) i przeraziłam się. Wyglądałam, jak koń! Czy to tak zostanie? czy korony zmienią mi rysy twarzy? Nie chcę wyglądać inaczej!

Gość jshshshs
hej:) bez obaw ja mialam robione dwie jedynki i na poczatku myslalam ze wystaja mi ze szczeki :D i ze wszyscy wiedza ze mam koronki ale z czasem sama przywyklam do tego -wczesniej mialam dwie jedynki "wklęsłe"i po mojes usta nabraly ladnego wygladu byly pelniejsze. Nie wiem jak to jest z 50--cioma ale zobaczysz z vzasem sie przyzwyczaisz. :D pozdrawiam

Gość jshshshs
5-cioma

Gość Przerażona bardzo
Mimo wszystko bardzo się boję. Nie chcę wyglądać tak, jak wyglądałam na przymiarce.

Gość beznadziejna dyskusja
nie łam się mi beda wstawia 21 zebow to dopieor zmiana

przyzwyczaisz się :) szok na początku jest bo to nowe ciało obce. ale bez przesady z tymi zmianami rysów twarzy :D

to musisz to powiedzie cswojemu lekarzowi ktory ci robi koronki nie mozesz byc nie zadowolona jesli bulisz za to tyle kasy. ja pracuje jako higienistka stomatologiczna i wiem jak to ludzie maja po zle dobranych koronkach. nie mowiac juz o ich trwalosci . masakra!

Gość Przerażona bardzo
No właśnie :( Koronki są pięknie wykonane - w życiu nie powiedziałabym, że to sztuczne zęby :) Ale są taaaakie wielkie... W poniedziałek będę rozmawiała o tym z moją dentystką.

Gość szynnka
Pewnie sobie "zjadłaś zęby", a dentysta chce odbudować prawidłowy luk. Ja od lat zgrzytam zebami przez sen i zanim jeden dentysta zaproponował mi szynę - trochę ich starłam. Mam uśmiech mniej wiecej jak Hakiel, więc jakby u mnie coś robiono na większa skalę, to pewnie też by mi odbudowano taki luk, jak ma być

Gość Przerażona bardzo
Nie "zjadłam" zębów. Mój problem jest nieco bardziej złożony, niż zgrzytanie zębami (jestem osobą chorą, pierwsze co straciłam, to właśnie zęby; korony mam na wkładach). Skoro mam wybór, to nie chcę wyglądać inaczej. Mam pracę związaną z tzw. dobrym i estetycznym wyglądem, i jestem kojarzona również ze względu na twarz. Jestem naprawdę przerażona :(

Gość to tylko tobie sie tak wydaje
na pewno wyglądasz normalnie! :-)

Gość Przerażona bardzo
mam nadzieję :) Jak mi założyli te korony, SZTRASZNIE SZEPLENIŁAM :) Ale mimo wszystko jutro poproszę o ich lekkie skrócenie i spłaszczenie, bo górna szczęka wystaje mi okropnie :)