Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nursea

Co czuje osoba, która już nie kocha a jest jeszcze kochana?

Polecane posty

Gość nursea

Może mi ktoś na to odpowiedzieć? Co czuje/mysli osoba, którą ktoś jeszcze bardzo kocha a ona sama już przestała kochać. Ale ta osoba, której już nie kocha nie jest mu do końca obojętna? Ma ktoś taką sytuację?

Gość ale o co dokładnie pytasz
co ogólnie mysli czy co mysli tej osobie

Gość nursea
O tej osobie.

Gość O jaaaaaaaaaaaa
No to ja się nie nadaję do odpowiedzi :) Mogę Ci powiedzieć co czuje osoba, która juz nie kocha, która 10 lat starała się utrzymać związek, a gdy w końcu stwierdziła - dość, że jedynym sposobem na uwolnienie się od psychola jest rozwód - okazało się że ponoć psychol ją kocha. Z tym, że we mnie już nie było wtedy żadnych ciepłych uczuć.

Gość nursea
No właśnie o to pytam. Co myśli osoba, która już nie kocha o osobie która nadal kocha.

Gość nursea
no tak, tu pewnie tylko tacy co nadal kochają a nie są już kochani :/

Jestem w nieco innej sytuacji. Wiem, że jestem kochana, kocham tamtą osobę lecz on już jest w innym związku. ( wcześniej byliśmy parą- do niedawna)

Gość nursea
Myślisz, że on nadal Cię kocha będąc z inną osobą?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerd
ja tak mam ,w sumie to różnie ,czasami myślę o nim ,ale wiem,że nasz związek nie ma szans.Na początku czułam się winna,że z nim zerwałam,a teraz jak do mnie pisze to nie odpisuje mu bo on chce się ze mną spotkać

Tak, tak myślę. Sam mi o tym powiedział. Widujemy się ze sobą. Całujemy.. A z tamtą osobą związał się aby zapomnieć o mnie.. Problem twki w tym, że on nawet nie jest pewny uczuć do tamtej osoby chociaz uwarza, że mu na niej zależy.. Więcej tu ---> http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4532108

Gość nursea
a on do mnie odpisuje. jest z inną a odpisuje. po co? :(

Gość do kostucny
kostuchna po chuj Ci taki facet. Ma Was dwie. I może sobie ciągnąć za 2 sznureczki. Więc sama się zastnów czy warto to kontnuować i po co? Jak by Cię kochał to by o Ciebie walczył, nikt by się inny poza Tobą nie liczył.

Dla mnie to wszytsko jest cholernie skoplikowane i nie wiem co mam dalej robić.. On był.. Jest dla mnie kimś bardzo ważnym i to jest pewnego rodzaju uzależnienie od niego.. Wiesz, przeżyłam z nim wiele pięknych chwil, 'zdobywałam' doświadczenie. Krótko mówiąc to moja pierwsza prawdziwa miłość..

Nic nie czuje. Ewentualnie lekki żal, ale raczej po prostu dużą obojętność.

Gość nursea
to po co pyta co u mnie? ma inna to niech mnie oleje zupełnie.

Gość nursea
po roku czasu? ma wyrzuty? niech je sobie w doope wsadzi

Gość nursea
rok. zostawił mnie dla innej

Gość ma wyrzuty sumienia

Gość to jest tak, że nigdy
nie będziesz mu tak naprawdę obojętna. zawsze będze cię wspominal. ale jak przestał kochać to już nigdy nie pokocha drugi raz

Gość najłatwiej by było go zapytać
:) :p

Gość dunisia
A wiec osoba, ktora jest kochana ale sama nie kocha czuje ogromne wyrzuty sumienia, i bezradnosc. Wie, ze jest dla kogos calym swiatem, ale ona nie moze tego odwzajemnic bo po prostu...nie kocha .

Gość powiedz mi.................
dunisia jak byś sie czuła gdyby facet zakochany w tobie na maxsa wypisywał ci komentarze ze słowami uwielbienia do ciebie pełne zachwytu i miłosći ? dodam ze na oficjalnym twoim blogu ze zdjęciami który wszyscy mogą oglądać a ty byłabyś zakochana w kimś innym .... czy to by cie cieszyło dowartościowywało itd ? ciekawa jestem twojej odpowiedzi :)

Gość powiedzcie, czy
faktycznie, jesli na przykład facet twierdzi, że juz nie kocha,że juz nie pragnie, że nie widzi jej obok siebie, jednak jest na takim etapie, ze do konca nie rezygnuje z niej, jeszcze cche zobaczyć, co sie z tego wydarzy, czy on już jej nie pokocha na nowo? ona bardzo go chce. drugie pytanie: czy to prawda, ze jesli sie nie kocha osoby, ktora nas bardzo kocha i chce z nami żyć, daje takie deklaracje, czy mozna mieć jakies opory przed zerwaniem z nią, czy można ciągnąc związek, bo nie wiadomo, jak powiedzieć, ze sie nie kocha?

Gość zofiel
ja miałam podobną sytuację... ta osoba kochana, która już nie kocha, czuje lęk smutek i żal, że nie kocha się tej osoby przez co się ją rani. ja tak czułam.