Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandrowna

Witam. Czy ktoś miły mógłby doradzić mi nową fryzure?:)

Polecane posty

Gość aleksandrowna

Witajcie. Mam 21 lat i zawsze miałam długie włosy. Moje włosy aktualnie są prawie do pasa, chciałabym je dość znacznie obciąć, ale najkrócej do ramion. Mam dość specyficzny kształt twarzy i nie każda fryzura mi pasuje. Z grzywkami już eksperymentowałam trzy razy i powiem szczerze, że nie byłam zadowolona. Czy ktoś mógłby doradzić mi, jaka fryzurka byłaby dla mnie idealna? Z góry bardzo dziękuje za wszelkie propozycje. A to ja poniżej: http://zapodaj.net/3e10d16f7c91.jpg.html http://zapodaj.net/1bb9524817a7.jpg.html http://zapodaj.net/47d43774cd79.jpg.html

Gość makrelowa
zmien kolor i pozbadz sie pryszczy

Ja bym jednak spróbowała z grzywką, bo fryzura jest w porządku, ale trochę nudna. Może jakaś na ukos? Jak Ci się nie spodoba szybko będziesz mogła wrócić do fryzury bez grzywki, bo na ukos są długie. A jakie miałaś wcześniej grzywki? A co do samych włosów- może skróć tylko trochę i pocieniuj, szkoda takiej długości :D

Gość aleksandrowna
Kolor swoich włosów bardzo lubię. Latem mi jaśnieją na taki miodowy. Nie bede niszczyc wlosow farbami...

Gość malinowa maba 1993
a po co robisz takie głupie miny?? Proponuję żebyś nie zmieniała drastycznie fryzury nie obraź się ale,nie nalezysz do najpiekniejszych no cóż co poradzisz :) Najbezpieczniej będzie jeśli je pocieniujesz albo zetniesz za łopatki i zrób sobie jakąś grzywke żeby przykryc te pryszcze :) A i jeszcze jedno zadbaj o jakiś makijaż wystarczy że pryszcze przykryjesz jasnym korektorem nałożysz troszkę podkładu ew pudru i podkreślisz rzęsy tuszem a usta odrobiną błyszczyku :D Głowa do góry będzie dobrze:)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerd
ja mam nieco ciemniejsze i krótsze i też nie wiem co i jak

Gość malinowa maba 1993
jasne nie farbuj włosów po co masz je niszczyć ładny masz ten blondzik nie słuchaj tych bab:) KOLOR TU NIC NIE ZMIENI BO JEST OKEY GŁÓWNIE ZADBAJ O MAKIJAŻ I NOWĄ FRYZURĘ!!:D

Gość aleksandrowna
Te pryszcze byly, bo przechodzilam kuracje hormonalna. Na co dzien pryszczy nie mam. Co do makijazu, nie i juz. Prosilam tylko o skomentowanie fryzury :) Dzieki za propozycje. Zrobie sobie dluzsza grzywke na bok i pocieniuje włosy.

Gość aleksandrowna
To dobrze. :) Duzo osob mi tyle daje, bo mierze sobie 165 cm i waze 51 kg. Ale mi to naprawde odpowiada. Tutaj chodzilo o fryzure, nie o caloksztalt. :P Dziekuje juz :P