Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka19sweet

co zrobic by chlopak dal sobie spokoj z sexem

Polecane posty

paula wybacz ale ty chyba głupia jesteś. Rozebrał cię chłop siłą???? A ty z nim dalej jesteś??? Na co czekasz aż cię zgwałci? Myślisz że jak zrobi to "ukochany" to cię to mniej będzie boleć? Otóż oświadczam ci że bardziej. Wybacz ale albo jesteś głupia albo tu bajki opowiadasz albo go zwyczajnie prowokujesz i cię bawi takie trzymanie go na dystans i jego napór. Albo jesteś w chorym związku z gościem który ma problem z opanowaniem się. Co do zniechęcenia do sexu to prędzej zrobisz z niego gwałciciela niż go ostudzisz, I wybacz ale może się okazać że będzie to twoja wina. Albo nie ma kontaktów o podłożu erotycznym albo jest sex. Zresztą jak już goli wylądowaliście koło siebie to w zasadzie można powiedzieć że pierwszy raz masz za sobą a dziewicą to ty tylko z nazwy jesteś. Ale jeśli facet cię siłą rozebrał to powinnaś go wymazać z życia.

Gość Subtle-mann
BUAHAH ILE JUŻ CHŁOPA MĘCZY. WEZ NIE MĘCZ GO DAJ MU

Gość 1pauła1
wczoraj mu dałam :) pojechał mnie z kolegą na dwa baty jednak to jest fajne chce jeszcze :classic_cool:

Gość ale dzieciak z ciebie
zostaw tego biednego chłopaka i znajdź se podobną kłode do ciebie

Gość samiec_alfa 100%
Jak ty mu nie dasz zrobi to jakaś inna, 23 letni facet ma olbrzymie libido i lubi ruchać wiec albo juz Ci przyprawia rogi albo zacznie to robić. Pozatym nawet mu nie opierdalasz kutacza wiec na samym waleniu konia to długo nie pociągnie. Jak to się mówi albo rybki albo pipki, on wybierze pipki a ty rybki i koniec związku.

Gość znawca znam temat
wspołzuje twojemu chłopakowi :O byc z laska półtora roku miec po 20 lat i jeszcze jej nie poruchac:O ja pierdole.. dawno bym cie kopnac w dupe dla mnie laska musi rozlozyc nogi max do 3 miesiecy odkad sie poznalismy inaczej mam ja w dupie i nie trace czasu na takie idiotki

Gość afafndjfnkfjdf
Paula mam do ciebie wielką prośbę przekaż swojemu chłopakowi aby spieprzał od ciebie az się kurzy i znalazł sobie normalna panienkę co sie bzyka a nie rok po ślubie rozwód bo sie okaże że sex ci jest niepotrzebny , idź do zakonu albo co albo na spikerkę radia maryja czy cuś