Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to sie nadziwic nie moge ha

OTO JAK DZIEWCZYNA UTEMPEROWAŁA MOJEGO BRATA!

Polecane posty

On 28 lat, przystojny, zawsze miał powodzenie u kobiet, dlatego się trochę rozpuścił;/ a na ulicy ZAWSZE oglądał się za dziewczynami i to tak chamsko... Nawet będąc ze swoją dziewczyną( a miał ich sporo). Pamietam, jak niektóre nawet mnie się żaliły,że on tak sie wgapia w baby, ze świdruje wzrokiem itd. Po prostu kazda była o niego zazdrosna. Teraz poznał dziewczynę 8 lat młodszą od niego. Bardzo, bardzo ładną, nawet mozna powiedziec piekną. Super figura, świetne włosy, wszystko! Ostatnio jak bylismy wszyscy na imprezie i jak faceci się na nią gapili to mój brat po prostu pienił się ze złosci:D ale jaja są:D sytuacja sie tak odwróciła:D

Gość maria maria
ciekawe;) to nigdy nie był o żadną zazdrosny;)? sam się utemperował:D

nie staszku nie aliczył: niestety:D ganiał jak pies za swoją anką:D dla mnie to ciekawe, bo on taki lovelas, zawsze pewny siebie i swojej władzy nad kobietami, które zawsze o niego były zazdrosne- sam tak oszalał! Nie ma czasu spojrzec na inne panienki, bo obserwuje czy ktos nie pozera wzrokiem jego nowej laski:D a najlepsze dał nasz wujek:D" 8 lat młodsza i ładna, to ty chłopie szans nie masz":D

Gość To znaczy jak ona go
utemperowała?, nie bardzo rozumiem, co takiego zrobiła?

po prostu fajnie to wyglada, on sie boi jak jakikolwiek facet z nia gada, juz jest obrazony, a wobec innych panienek nigdy tak nie było:D

Gość maria maria
Nie ma czasu spojrzec na inne panienki, bo obserwuje czy ktos nie pozera wzrokiem jego nowej laski:D -- fajnie:) chciałabym, aby ktoś tak oszalała na moim punkcie:) ale to tylko w ksiązkach:) Mnie jedynie podrywają staruszkowie z psami:):( smutne

Gość To znaczy oni go
utemperowali, ci faceci co się na nią gapią.

maria maria głowa do góry:) a ja co mam powiedziec? nigdy faceta nie miałam a mam juz 24 lata, wszystkich mój długi kinol odstrasza:D ale mam to gdzies:D jak bedzie to bedzie a jak nie to tez dobrze

Gość maria maria
tez tak uważam, że ci faceci go utemperowali:) acha i jeszcze taki młody chłopak z córką..:) jzerkał i zerkał..ja czytałam ksiązke. Potem ściagnał koszule i szli obok mnie:) mogli isc inna drogą..smiałam sie, ze na koniec klate mi pokazał:):D wiec wiesz..powiedz bratu, ze nie musi z nikim rozmawiac ta laska.a ktos ja poderwie:)

Gość to ile ten gość z nią jest
3 miesiące ? Jak pochodzi z nią jeszcze z pół roku, rok, przy wielkiej namiętności góra dwa i znudzi mu się, znów zacznie patrzeć na inne. Piszesz jakby to utemperowanie przez dziewczyne był końcem tej historii a to dopiero początek

Gość fddfdfdffd
Oj przeżywasz to jak świnia okres. Nie wiadomo, czy będą w ogóle ze sobą a ty już piszesz książkę o tym na podstawie jednej imprezy. Dziecinada.

Gość maria maria
nawet fajny temat: jak na kaffe;)