Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiks riks

Jak byr zareagowala na 26 latka ktory sie jeszcze nie calowal?

Polecane posty

Gość kiks riks

gdybys sie z takim spotykala

Gość malgoooooosssssska
Hm.. albo totalnie brzydki. albo totalnie glupi. Tylko 2 opcje mi sie nasoowaja/!

ucieklabym bo 26 latek,ktory sie nie calowal czyli nie mial dziewcyzny musi byc strasznie brzydki

Gość anka.skakanka
niekoniecznie brzydki, czy głupi. Może być mega przystojny i bardzo inteligentny, ale zarazem piekielnie nieśmiały w stosunku do kobiet.

Gość kraaakowiankaa
Ja byłabym zadowolona. Razem byśmy się nauczyli (mam 24 lata). :) To znaczy, że jesteś porządnym człowiekiem, skoro do tego czasu nie wykorzystałeś sytuacji.

Gość malgoooooosssssska
Aha, czyli jezeli ktos sie calowal to juz porzadny nie jest?? Co ma jedno do drugiego?? A dlaczego sie nie calowal??? Jaki powod??

Gość kraaakowiankaa
małgosia, źle mnie zrozumiałaś. :) Po prostu wsród mężczyzn to niespotykane żeby tak długo czekali. Dlatego tak napisałam :)

Gość przyniosłabym mu bravo
żeby sobie przeczytał instrukcję "abc mistrzowskiego całowania". Wiadomo, że to trudna sztuka i bez specjalistycznej prasy może sobie nie poradzić.

Gość maaaaaaaaaaaaaaalgoooooska
Krakowianko, dobrze zrozumialam, ale moim zdaniem calowanie a sex to 2 rozne sprawy. Caluja sie dzieci w przedszkolu (jezeli nazwac calowaniem mozemy cmokasy w usta ;P) Wydaje mnie sie ze przekladasz calowanie ponad cos ... troche nicka zmienilam bo nie wlepia tamtego ;/

Gość nie ma reguły na to
ja mam 27 lat i całowałem się raz w życiu a seksu jeszcze nie uprawiałem, mimo że wiele razy dziewczyny naciskały i próbowały zaciągnąć mnie do łózka, a i tak im grzecznie odmawiałem, wyglądam dobrze nie mam się czego wstydzić a jeśli chodzi o wiedze i inteligencje to można pozazdrościć czasami tak bywa

Gość kiks riks
podobno przystojny i inteligentny i nawet nie taki niesmialy. Tylko nie bylem pewny siebie

Gość malgoooooosssssska
No widocznie nie ma;p Jezeli calowales sie raz w zyciu to znaczy ze nie miales dziewczyny, bo w innym razie calowalbys sie przynajmniej z 2 :P To jedno, a po drugie jak facet naciska na cos, a facetem moim nie jest, i nie mam z nim zadnych planow to sex tez w gre nie wchodzi. A wiec majas swoje jakies tam idealy i postanowienia, rozumiem Twoj sposob bycia i wypowiedzi:P Mimo wszystko obstawiam ze brzydki :P oczywiscie moge sie mylic, ale na to nie licze;p

Gość kraaakowiankaa
małgośka, nie zachowuj się jak dziecko z gimnazjum. Ten brzydki, tamten brzydki. A skąd ty możesz to wiedzieć? Nie każdy/-a musi się lizać z połową Polski i spać z pierwszym napotkanym facetem/kobietą. Niektórzy ludzie kierują się w życiu określonymi wartościami i należy to uszanować, a nie pierniczyć, że brzydki, bo nikogo nie zaliczył, czy piękna, bo spała z każdym

Gość kiks riks
heh coz chyba juz niedlugo strace me pocalunkowe dziewictwo:P

Gość anka.skakanka
pokaż swoje zdjęcie

Gość takaniunia
Oświadczylabym mu się natychmiast. :D

Gość nie ma reguły na to
niektórzy nie tolerują jak ktoś jest inny, ja mam swoje wymagania i nie idę z pierwszą lepszą do łóżka, to nie mój styl, mi trzeba zaimponować, jak mnie jakaś zainteresuje wtedy wezmę się do roboty

Gość malgoooooosssssska
A dlaczego krakowianko sie oburzasz?? Uwazam ze wcale sie tak nie zachowuje. Pytanie brzmi- jakby zareagowala, wiec bardziej odpowiadam- co bym pomyslala, i to jest moje zdanie, wiec nie musisz mi tlumaczyc swoich pogladow. Tak wlasnie bym pomyslala, i tego pewnie nie zmienie. Aczkolwiek racji miec nie musze.

Gość malgoooooosssssska
To ja tylko z kosmosu jestem??:D No dobrze, a nie bylo nigdy zauroczenia? rozumiem czekacie na wysnione postacie, tez tak bywa, ale nie tutaj na ziemi :) :P I nie oceniam nikogo tymi kryteriami... absurd. Z wlasnej i nie tylko autopsji wiem (bez przesadzania) ze kazdy napotyka w ty x wieku na swoja swojego i wtedy jest to cmok;p Ale zeby doleciec tylu lat to wrecz niespotykane :)

Gość brzydal ale z zajebistym
poczuciem humoru :classic_cool: a no i elokwentny oraz bardzo dobrze wychowany niemalże jak książę ;)

Gość nie ma reguły na to
pewnie ze byłem zauroczony wiele razy i to było odwzajemniane ale nigdy do niczego nie doszło bo traciłem zainteresowanie drugą osobą, w jednym przypadku żałuję:) bo mogłem być z naprawdę fajną dziewczyną

Gość malgoooooosssssska
to w takim razie BRZYDALU jestes juz moj ok?:D :P

Gość malgoooooosssssska
nie ma reguly na to, ok, wierze, ale nie powiesz mi, ze jest to codziennoscia* takie ze ujme to zjawisko?? :P

Gość nie ma reguły na to
nie znam drugiej takiej osoby jak ja :)

Gość malgoooooosssssska
ło matko :D tzn co?? sprecyzuj :)

Gość brzydal ale z zajebistym
Tanio się nie sprzedam :classic_cool:)))

Gość nie ma reguły na to
chodzi mi o to że nie znam faceta który nie uprawiałby seksu majac 27 lat, znam jedną osobę, która ma tyle lat co i jak i nie uprawiała seksu i jest to kobieta, w której byłem zauroczony:) z wzajemnością ale nie było bardziej zdecydowanych działań i nic nie wyszło

Gość dtghdf
kris ty jestes jakis pojebany chlopie ppo choooj zakladasz te tematy jeden na której randce całujecie sie z jezyczkiem teraz to kurwa mac jak ty taki jestes w realu to na miejscu tych dziewczyn nie spotykałbym sie z toba nie dlatego ze sie jesszcze nie całowałes tylko dlatego ze pizda z ciebie

Gość dtghdf
ok przepraszam nie chcialem tak brutalnie ponioslo mnie