Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona...

pierwsze dni z pigułkami słaby okres

Polecane posty

Gość Zaniepokojona...

Mam pytanie, zawsze miałam obfite okresy, jednak mój aktualny okres jest bardzo skąpy w porównaniu do poprzednich. Jestem na 2 pigułce pierwszego opakowania Yaz, więc nie jest to jeszcze krwawienie z odstawienia a zwykły okres. Czy mogę być w ciąży? Nie przypominam sobie ryzykownych zachowań, ale mnie to niepokoi

Gość Agata:):):):)
Nie jestes w ciąży, bo dostałaś normalny okres a potem wziełaś pierwszą tabletke, słabe krwawienie jest na pewno spowodowane przyjęciem tabletek hormonalnych, gdybyś nie zaczeła brac tabletek zapewne mialabys teraz normalną obfitą miesiaczke, takze się nie martw:) w ogole rozne dziwne rzeczy mogą sie dziac przez pierwsze 3 miesiace brania.

tzn chodziło mi o to, ze w pierwszym dniu krawienia wziełaś pierwszą tabletke zgodnie z zaleceniem:) no i logicznie mysląc gdybybś jej nie wzieła miałabys teraz miesiaczke taka jak zwykle. To sie zdarza dosc czesto, ze po wzieciu pierwszej tabletki krwawienie jest słabsze i krótsze. Nie masz sie czym przejmowac.

Gość Zaniepokojona...
Wielkie dzięki. Mam nadzieję że mi schiza przejdzie i że to przez tabletki.

Ja tez biore tabletki i czasami mam schizy:D jezeli chodzi o 7 dniowe przerwy, ale nie dajmy sie zwariowac:) Jestem przekonana, ze to przez tabletki, mozesz sobie jeszcze w google poszukac roznych tematow, to sie uspokoisz, ale naprawde to sie czesto zdarza, ze nawet po pierwszej tabletce krawienie robi sie słabsze:) takze nie denerwuj sie, to na pewno nie jest ciaza:)

Wiesz... jak juz bedziesz sie bardzo denerwowac, to mozesz sobie po okresie, zrobic test tak dla uspokojnia zeby sie nie zastanawiac. Ale sadze, ze szkoda kasy:)