Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiesia z Polesia

Co sadzicie o jutrzejszej Parsdzie Jednosci w Warszewie?

Polecane posty

Gość Wiesia z Polesia

Jestescie za czy przeciw takim paradom ?

Gość różowy Polo koszulek
sam bym poszedł ale za duży upał :( :( :(

Gość o takie Polskie walczyłem
Można iść na jaką się chce paradę i nikt Cię za to nie internuje.

Gość ja tam idę oglądać
Paradę Równości :D Chcę zobaczyć ja będzie :)

Gość w wiekszosci europejskich
krajow rok w rok odbywaja sie takie parady i nic zlego sie nie dzieje - tylko w polsce ludzie sa jacys dziwni....

Gość a jaja co
Max Zander vel Klaun ---> do najbystrzejszych to sie chyba nie zaliczasz :( wszystkim wiadomo co miala na mysli autorka ....

Uczestników parady równości wysłać do prac popowodziowych.A zaoszczedzony szmal wysłac na zakup moskitier do krajów uboższych niz nasz kraj.

Po zakończonych porządkach moga nawet odtańczyc swój taniec równości.

Jak zwał tak zwał, wszytskich przekierowac do powodzian. Tych zafascynowanych paradami tyz!

Poparadują na tych terenach wszyscy po równo.No i będzie git.

No właśnie ważna jest nazwa, bo ja kompletnie nie wiem o co chodzi? Z kim do jasnej cholery miałbym się jednoczyć? :o

Gość to samo co zwykle
niektórym pedałom od CH w D się w głowach przewraca. a "polityczną poprawność"mam głęboko w D :P

Ja Ci poradze! Z powodzianami. Ci z równości , niech sie wyeksploatuja z nadmiaru energii do paradowania na sprzataniu. W upale. To im przejdzie.Ci co zjada z zagranicy moga nawet potrząchnąc kieszenią dla powodzian.

A politycy co mówia, że z przyjemnościa pójda (tfu) to niech lepiej sie przejaa do powodzian poparadowac.

Dziwie się, ze po tylu nieszczęsciach pozwolono na parady w Polsce.Zamiast zając sie powodzianami.

Czyli jak zwykle niezrozumiała nazwa ma służyć zmyleniu przeciwników. ;)

Prezydent nie powinien sie zgodzic na cos podobnego. Nalezy zając sie łagodzeniem skutków nieszczęśc.

Niech sobie beda kim chca , ale niech nie paraduja w obliczu tylu nieszczęśc i klęsk, lepiej by pojechali na obchody rocznicy bitwy pod grunwaldem jak juz

Kazdemu wręczyc szrober, mopa i wio do sprzatania skutków powodzi.

Gość to samo co zwykle
gazia... Oni wolą się pochwalić tym, że mieli CH w D... To wysztko nie dzieje się przypadkiem...

Gość szczerze ale nie rozumiem
dlaczego nikt nie zapyta Warszawiaków czy wyrażają zgodę? w końcu jest to duże utrudnienie m.in. w ruchu drogowym dla mieszkańców? Za przeproszeniem wpierdalają im to całe zbiorowisko na siłę i to w sobotę dzień wolny od pracy. I jeszcze jedno skoro homoseksualiści chcą zrozumienia, tolerancji itd to czemu tak bardzo wkurwiają ludzi, nawet tych którzy nie są aż tak im przeciwni i są bardziej neutralni? Chodzi mi np o używanie słów JP II do promowania swojej "równości" przecież na pewno wiedzą że to im jeszcze dodatkowo przysporzy przeciwników? Z resztą przykładów można by mnożyć i mnożyć.

Gość ja jestem na NIE!!!!!!!!!!!!!!

Gość to samo co zwykle
Napisałem: To wysztko nie dzieje się przypadkiem... I właśnie dlatego "szczerze ale nie rozumiem" jest tak. Aż cię przekonają, że jeśli nie kochasz pedałów, to jesteś ... zboczony. Właśnie dlatego ...

Gość szczerze ale nie rozumiem
no mnie akurat nie przekonają tylko że zaczynam się obawiać że coraz częściej "jasnogród" że tak się wyrażę będzie milczał bo przecież opowiedzieć się za ludźmi będącymi przeciw równa się bycie "ciemnogrodem" czyli moherem, kimś bez wykształcenia bądź też nienawistnym człowiekiem bez tolerancji. I znów tolerancja oznacza zanoszenie jakiegoś zjawiska ( wg encyklopedii - łac. tolerantia - "cierpliwa wytrwałość"; od łac. czasownika tolerare - "wytrzymywać", "znosić", "przecierpieć") a nie akceptowanie go bądź też uważanie go za coś normalnego...ludzie nie widzą tego że jest to manewrowanie słowem?