Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezręczna sytuacja

przyłapał Was ktoś kiedyś na seksie? rodzice na przykład?

Polecane posty

Gość niezręczna sytuacja

to musi byc strasznie krępujące, opiszcie takie sytuacje jeśli mieliście, ja nawet nie umiem sobie tego wyobrazić, chyba spaliłabym sie ze wstydu;)

Gość karol54rt
mnie kumpel, jak posuwam jego mame. w pupe. mowi ze zanim zainterweniowal, patrzyl. doszedl, potem popatrzyl az by dojdziemy i nastepnie wszedl... nigdy tego nie zapomne.

Gość niezręczna sytuacja
masz bujną wyobraźnię. prosze o prawdziwe historie:)

Gość sycyliaaaaaaaa
Kiedyś chłopak mieszkał z dwoma kumplami. Na weekend oni pojechał do domu więc trochę szaleliśmy i zapomnieliśmy drzwi od pokoju zamknąć (nie spodziewaliśmy się nikogo) a tu nagle drzwi wejściowe się otwierają i jego kumpel patrzy na nas (do tego w pozycji od tyłu byliśmy). Chłopak szybko zamkną drzwi , a ten kolega coś chyba zapomniał bo chwile sie pokręcił i pojechał.. Na szczęście za tydzień była zaplanowana przeprowadzka :)

nie,i jak sobie mysle,ze tyle lat sie bzykamy,i nigdy nikt nas nie zlapal,to normalnie uwazam,ze jestem farciara:)

Gość zalosnasuka
hehe moze nie tyle co "przyłapała" ale ostatnio sie kochalismy z moją panną tak w południe na łóżku przy otwartym balkonie i centralnie na przeciwko naszego balkonu babeszka stała w oknie.. i wszystko widziała :D po wszystkim zesmy mieli niezly ubad ze nas przyciela jakas stara locha hehe