Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piter88

Jak zerwać z kobietą którą się kocha?

Polecane posty

Gość wania z drągiem za pociągiem
napisz mi drogie @@@ kto w ogóle napisał by dziewczyna nie szła na studia na które [ skoro jest mądra a o takie coraz trudniej ] iść powinna piszesz o wypominaniu własnych świadomych decyzji no chyba że ty je podejmujesz nieświadomie

Gość @@@@
autor napisał że ona dla niego chce zrezygnować i z nim pozostać a ja uważam że on nie powinien jej na to pozwolić,powinna jechać a oni albo niech spróbują przetrwać ten okres związku na odległość albo niech się rozstaną i tyle a jeszcze jedno ja swoje decyzje zawsze miałam przemyslane i świadome i na szczęście nie musiałam ich nikomu wypominać

Gość no luz bluz
tylko autor z nią zrywa, bo ON nie chce na odległość, bo ON będzie miał chore myśli że ona go zdradzi. co za kretyn.

bardzo mnie to cieszy że nie musiałaś nikomu wypominać ale dopuszczasz taką możliwość ?? w akcie nagłego sfrustrowania kiedy hormony by nigdy nikt nie wątpił w ich istnienie dają o sobie znać

Pierdolic milosc, nauka jest najwazniejsza, bo nauka to przyszlosc, a i tak wiadomo ze nie bededzie ze soba do konca zycia. Zerwij z nia poweidz 'Nauka jest najwazniejsza, ucz sie to jest dla twojej przyszlosci' Mysl o niej .

Gość @@@@
raczej nie dopuszczam takiej mozliwości bo nie poswięciłabym się aż tak bardzo,nawet w imię miłosci,niestety takie dzisiejsze czasy że trzeba myślec o przyszłości swojej ,tak może i jestem egoistką ale dziś inaczej się nie da żyć

a szkoda że jesteś egoistka za dużo już ich dookoła mnie i innych świat wygląda tak jak wygląda bo wszyscy patrzą tylko na siebie nie myśl że cię oceniam twoje życie twoja sprawa martwi mnie tylko ta ilość egoistów toczy się jak głaz zaraza i już chyba nie zatrzyma

Gość @@@@
no nie przesadzajmy,nie patrzę tylko i wyłącznie na siebie,zresztą egoistką to za duzo chyba jednak powiedziena ,chodzi mi tylko o to ż enie poswięciłabym się tak jak ta dziewczyna bo wiem,że kiedyś bym tego bardzo żałowała,a do faceta miałabym pretensje,że w młodości mnie nie odwiódł od tego pomysłu

@@@@ - pretensję byś miała? Aha bo kariera jest ważniejsza od szczęscia? Jeju jacy ludzie są egoistyczni. A Pieter99 - uważam, że Ty jej nie kochasz :) Gdybyś ją kochał to : 1) Nie chciałbyś jej zostawic w takim ważnym dla niej momencie 2) Próbowałbyś z nią rozmawiac. Nie o tym co jest teraz, tylko o przyszłości. O tym co by bylo gdyby 1) została, 2) wyjechała. Jak funkcjonowal by wasz związek, jak często byście się widzieli, jakie są szanse na znalezienie pracy w Wawie. 3) Walczyłbyś o was... A nie wchodzisz gościu na forum i pytasz się jak zrywac... Eh... Ręce opadają...

Gość @@@@
a uważasz że ona będzie szcześliwa,teraz na początku tak ,później by miała pretensje kariera może nie jest najważniejsza ,ale jest ważna to jej przyszłość

Gość zwariowałam z tęsknoty
No Name Zapomniałam Zapomniałam już jak Upływał słodko z Tobą czas A może przyjdziesz tu Przypomnisz mi Tak bardzo chciałabym Tu teraz z Tobą być Tak bardzo Przytulić mocno tak I kochać tak jak nikt Nie ważne ile sił Potrzeba by razem być Nie ważne jaki czas Tylko powiedz że nadal pragniesz Pragniesz tak jak ja Czułości i wyznań I ciepła które tak Tak biło z nas Kto mi powie jak Cofnąć słowa rzucone na wiatr Naprawić to co złe I powiedzieć Ci Jak bardzo chciałbym Tu teraz z Tobą być Tak bardzo Przytulić mocno tak I kochac tak jak nikt Nie wazne ile sil Potrzeba by razem byc Niewazne jaki czas Tylko powiedz ze nadal pragniesz Pragniesz tego co ja Zrozumiec słowa trudno tak Więc kiedy jestes sam Nie możesz przestać kochać