Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa567456

Mama w złej sytuacji ; /

Polecane posty

Gość anonimowa567456

Moja mama ma przyjaciółkę która ma kłopoty finansowe..długi...Od pewnego czasu unika mej mamy..nie odbiera telefonów, dziś dowiedziałam się że 7 miesięcy temu mama wzięła dla niej na siebie kredyt 2letni - 3000zł... błagała ją na kolanach bo nie mogła się z długów wygrzebać. 140 miesięcznie...oczywiście jej przyjaciółka nie wpłaciła ani złotówki..mama teraz spłaciła za te 7 miesięcy ; ( Tata nie może się dowiedzieć bo będzie dym!!! a mama straciła pracę dorywczą. Co ona ma robić?! ; ( Bądź jak przycisnąć tą przyjaciółeczkę...?

Gość anonimowa567456
znam ją od urodzenia, one z mamą się znają od małego...pod jednym blokiem całe dzieciństwo spędziły...I najlepsze że na to wychodzi że ona tego nie będzie spłacać...ma to w dupie...nie wie co robi chyba ; /

Gość anonimowa567456
widzę że wszyscy radą pomocni...

Gość stary drań
przyjaźń była za "komuny". dziś liczą się tylko interesy i kasa...

Gość anonimowa567456
po tej sytuacji właśnie to widzę ; ( boję się po prostu że mama wpadnie w długi...aaa w ogóle to jest jakieś posrane..po co ona ten kredyt brała?!!! ;(

Gość stary drań
Napiszę, że naprawdę mi przykro, bo ... zawsze mi przykro, gdy dobrym ludziom źle się dzieje ... Dziś nie warto być dfobrym dobrym ludziem. Dziś "liczą się tylko interesy i kasa"/ I tym bardziej mi przykro ... Ludzi dziś coraz mniej ... Sam nie pomoge , ale w jakiś sposób życzę powodzenia. Oby się udało!

Ja kolesiowi pożyczyłem więcej i jakoś taki nie jest mimo tego ze nie nazywałem go przyjacielem:P.Pożyczałem innemu też troche i jakoś oddawał chciaż musiałem go czasami popędzać:P.

w finansach nie ma przyjaźni a ludzie potrafią z torbami puścić pewnie mama musi spłacić, niejeden tak ludzi wykołował...

Gość zdzichhhh
to niech teraz twoja mama błaga na kolanach te niby przyjaciółke by oddała jej kase za ktora splacała