Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdkowa zaslonka

okres mnie wykończy

Polecane posty

Gość gwiazdkowa zaslonka

Wczoraj dostałam okres, leje sie ze mnie po prostu i lecą takie skrzepy. Wstałam rano, wszystko zalane, podpaska, gacie, łozko. Przez okres mam doła, wszyscy jadą nad jezioro a ja siedze, o tamponie nie ma mowy, bo czuję podraznienie. Okres trwa u mnie ponad tydzien. Mam dość, nie wspomnie o bólu brzucha.

Gość matko boska tacy patrioci
może warto zacząć brać pigułki antykoncepcyjne?

Gość gwiazdkowa zaslonka
No własnie chciałam, bo mam też małe problemy z cerą. Tylko powiem szczerze, nie znam sie na tym, wiem,ze ginekolog mi wszystko powie ale... jak to sie bierze? czyta sie tego pełno, kazdy gada co innego.

Gość Eleganza
:O ja tez mam dostac dziś albo jutro okres...:O i na samą mysl chce sie wieszac...takie upały...goraco,duszno, leje sie z czlowieka, słaba juz jestem od tych upałow, a tu jeszcze okres.... i bol brzucha... :O i jw. nie mowiac o jeziorze...ani wyjsc ani nic.. do pracy i z powrotem...:O

Gość lody pistacjowe
tez zawsze mialam takie skrzepy, to swiadczy o tendencji do cystycznych jajnikow i reszty, chodz regularnie na kontrole i rob wymaz, na bole nospa albo buscopan--mnie pomagaja tez Melisengeist czyli zwykla Klsterfrau spytaj w aptece

co to znaczy jak to się bierze? bierzesz jedną tabletkę wkładasz do buzi popijasz wodą i łykasz... jedna dziennie o tej samej godzinie mniej więcej przez 21 dni (czyli całe opakowanie 21 tabs), 7 dni przerwy, znowu 21, znowu 7 przerwy... pierwszą tabletkę bierzesz w pierwszy dzień okresu, pozostałe po 7dniowej przerwie zresztą gin ci powie, poza tym może wyśle cię na badania jakieś albo coś, oni się lepiej znają

Gość lachoonnn
no ja przez ten upał dostałam dziwnego okresu najpierw 1 dzień krew była skąpa i pomarańczowa, 2 dzień lało się ze mnie jak z kranu a 3 dzień prawie nic ,a dziś już w ogóle nic

Gość A ja mam spokój ;)
lody pistacjowe tez zawsze mialam takie skrzepy, to swiadczy o tendencji do cystycznych jajnikow i reszty Do jakiej reszty, bo mnie wystraszyłaś? :O Ja miałam okropne miesiączki, podczas brania tabletek były mniej obfite, a teraz, już po odstawieniu- praktycznie nie ma porównania z tym co było!

Gość powiedz TAK
a mi się okres wczoraj skończyzł, i powiem szczerze ze wyjątkoowo spokojny był :P 3 dni, nawet nie tak bardzo leciało . :D

Gość gwiazdkowa zaslonka
o matko a co to te cystyczne jajniki??