Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bark sił

nie chce miec dziecka a jestem w ciąży

Polecane posty

Gość bark sił

co mam zrobic,jestem w ciąży a nie chce jej.jestem za młoda,nie gotowa na bycie matka..I prosze nie mówcie ze bede tego załowac bo napewno nie!!

Gość ...///...
w takim układzie tutaj nie szukaj pocieszenia,zycie Ci madrej decyzji chociaz czuje,ze juz ją podjelas. To jest oczywiscie Twoje zycie i zrob jak uwazasz. Najwazniejsze zebyscie z ojcem dziecka o tym porozmawiali. A myslalas o adopcji?

Gość ona ja
rób co czujesz nie wiem czego szukasz na forum. Twoje życie Twoja decyzja: czy urodzisz, usuniesz, czy oddasz do adopcji. Nikt nie będzie Cię z tego rozliczasz, niektórzy nie powinni mieć dzieci - polecam podwiązanie jajowodów, lub uprawianie seksu z głową.

Gość joasia260
zastanawiasz się nad zabiciem dziecka? bo to już jest dziecko gratuluję

a prezerwatywy to na ulicy powinni rozdawac, wrecz na siłe wciskac, moze by nie bylo tych idiotycznych tematów

Gość ja jestem za aborcją bo
dopoki płód nie jest w stanie funkcjonowac poza organizmem matki to żaden z niego osobny organizm, osobny organizm to ten który ma szanse przeżyć poza organizmem samicy a cos co ma kilka tygodni nie jest w stanie wiec o czym tu gadanie...

Gość oddaj do adopcji
mało to ludzi czeka na dziecko, a ty nie będziesz miała wyrzutów sumienia że zabiłaś