Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry duch.........

Dlaczego kobiety nie lubią DOBRYCH mężczyzn ?????????????

Polecane posty

Gość dobry duch.........

Zapytam wprost : dlaczego kobiety są tak ślepe i głupie ??? Chodzi o to że każda kobieta chce mieć bogatego , zaradnego przystojniaka , który będzie duszą towarzystwa. No ok ... to typ na czasie , nie ma to tamto. Tylko że taki chłopak na 99% kiedyś ją zamieni na młodszy model , będzie nią rządził , zrzucał wszystkie obowiązki na nią bo on jest Panem , będzie miał ją za zero itd .... Oczywiście każda kobieta tego do siebie nie dopuszcza ale fakty są takie że później jest mnóstwo porzuconych kobiet z dzieckiem , zranionych psychicznie lub fizycznie ....... Ja za zawsze byłem spokojnym chłopakiem , nie chodziłem na dyskoteki , długo nie miałem dziewczyny , może trochę odłączony od świata itd .... W poniedziałek wraz z żoną obchodziliśmy nasze 10-lecie bycia razem. Zaczęliśmy tak sobioe o nas rozmawiać i doszliśmy do wniosku że jesteśmy nadal w sobie szalenie zakochani. Żyjemy dość skromnie , mamy jedno dziecko , zawsze sobie pomagamy bo to jedyne wyjście aby pokonać trudy życia ... Zawsze będę wierny żonie bo to jedyna moja miłość , pierwsza i ostatnia ... Trochę mi żal spokojnych , skromnych chłopaków a jest ich sporo. Nie chcą ich dziewczyny bo nie wiedzą że byłyby z nimi szczęśliwe.

Gość bo my kobietkiiiiiiiiiii
nie potrzebujemy dobrwego faceta tylko dobrych pieniędzy :)

Gość julka kulka
ja lubie tylko ci dorbzy zazwyczaj wybieraja zwykle szmaty:)

rozumiem,ze wybor jest tylko pomiedzy bogatymi,pieknymi z duzym penisem i niesmialymi,brzydkimi z normalnym penisem.innych facetow nie ma?

Gość zapamietaj leszczyku
facet powinien byź jak tygrys: władczy, agresywny, trochę dziki, wiecznie niezadowolony, egoistyczny, piękny, okazały, silny ... a ty mały kapciu co oferujesz kobiecie?

chyba odpowiedzi nie doczekam..to musze cie zaskoczyc,bo ja lubie takich sredniej urody,ale z duzym poczuciem humoru:D

Nie wszystkie kobiety sa szalenie piekne, fajne i normalne. Dla kazdego cos sie znajdzie. Badzmy szczerzy piekna kobieta, z klasa, inbteligentna, zaradna nie wezmie sobie leszcza sprzed kompa z piwnym brzuchem. Wkurza mnie taka paplanina.. kazdy zna swoja wartosc i jelsi ktos dba o siebie to tez oczekuje kogos seksownego u boku bo.. wyglad MA znaczenie. I nie uwazam, ze to puste stiwerdzenie.