Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniecznie napisz

Czy lubicie jak dziewczyna jest ostro wymalowana???

Polecane posty

Gość koniecznie napisz

nawet w taki upał jak dzis???

Gość bollybolly
nie, to ohydne szczegolnie w taki upal jak dzis

Ja lubię jak od czasu do czasu się naprawdę mocno wymaluje by podkreślić jaka z niej Rakieta :classic_cool:

Gość ZAJEBISTE!! !!
dziewczyny to się nie powinny malować, szpecą się tylko tym nadmiarem tapety, nakładają to gówno i myślą że im to coś pomoże, a wyglądają jak pół dupy zza krzaka, ja się nie maluję bo wyglądam dobrze, oczywiście wytuszowane rzęsy są ok

Gość koniecznie napisz
ostry chodzi mi pełno podkładu ze az widac, cienie, duzo kredki, rzesy sie az kleją, ostra szminka, jakis roz ale tak pomalowany sztucznie

zadnemu facetowi takie sie nie podobaja, sa obrzydliwe, przerysowane, wygladaja jak kurewki.... ale za to jakie maja branie!! :)

Gość ZAJEBISTE!! !!
no branie mają, bo jak sam określiłeś to kurewki :D, nie tylko wyglądają ale też nimi są, taką tapetą dają znać: daję dupyy

Jeśli makijaż, to tylko delikatny. Napiszę w sekrecie, że lubię jak kobiety mają podkręcone rzęsy i pociągnięte czarnym tuszem, do tego eye liner z zaakcentowanym rogiem przy powiekach, usta lekko pociągnięte błyszczykiem. Nie trawię różu na policzkach a'la "rosyjska baba" i tego cukru pudru w nadmiernych ilościach.

,, zadnemu facetowi takie sie nie podobaja, sa obrzydliwe, przerysowane, wygladaja jak k**ewki.... ale za to jakie maja branie!!'' SKORO FACETOM SIĘ NIE PODOBAJĄ TO SKĄD TO BRANIE:D:D:D:D :D:D:D:D

Gość skórka od arbuza
,, zadnemu facetowi takie sie nie podobaja, sa obrzydliwe, przerysowane, wygladaja jak k**ewki.... ale za to jakie maja branie!!'' SKORO FACETOM SIĘ NIE PODOBAJĄ TO SKĄD TO BRANIE bo tak mówią że to okropne, ale ślinią sie za takimi że hej :D moim zdaniem lubią, a ja sama nie mam nic przeciwko temu