Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idbcuqygcuoqdbc

KIEDYŚ mówił "Kocham Cię" a TERAZ przechodzi obojętnie...

Polecane posty

Gość idbcuqygcuoqdbc

W jaki sposób przejrzałyście na oczy?? Największe świństwa facetów....

słowa to są tylko słowa ..puste słowa należy podkreślić ..w dzisiejszych czasach człowiek jest skłonny powiedziec ,ze kocha kielbase...hahahah

Gość jsdfgiu
ja już tłumaczyłam, rozmawiałam itp. nic nie pomogło, traciłam już wiarę w swoją atrakcyjność, jutro pierwszy raz go zdradze i podejrzewam że tak to sie kończy w większości stałych związków bez perspektyw

Gość idbcuqygcuoqdbc
Jak może Kochac skoro jest taaaki obojętny...??

Gość jsdfgiu
moj też jest obojętny jak go chce pocałować to mnie odpycha, jak chce sie przytulić jest to samo, sex 2 razy na miesiąc. Mam już dość...

Gość idbcuqygcuoqdbc
my rozstaliśmy się przez głupote... Upokorzyłam się przed nim... Prosiłam, błagała, nawet klęczałam przed nim na kolanach... Nie chciałam żeby odchodził... Płakałam przy nim... ale on nic sobie z tego nie zrobił... Wsiadł do auta i odjechał... Wspomnę że kiedyś łączyła nas miłośc... Taka najpiękniejsza, wymarzona... Jak z bajki...

Gość jsdfgiu
ja sie nie rozstałam, nie moge sie rozstać, nie bede pisać dlaczego...

Gość ale na facetów takie łe łe
to nie działa ;) onj we łbach mają:D pewne zdecydowane kobiety mają o wiele większe szanse niż te słabe a czasami są nawet brzydsze ale charakterne i to jest też afrodyzjakiem,płacz lament działa tylko na ciotowatych chłopów;)moim skromnym zdaniem oczywiście:D

Gość eeeehahhhh
mój mówi że kocha ale już nie przytula tak często jak dawniej :( chyba teraz ja muszę zacząć jego przytulać ;)

oni we łbach mają inaczej:D

Gość idbcuqygcuoqdbc
A co działa na takich cwaniaków, uparciuchów?? Którym się wydaje że sa pępkami świata??

musisz być bardziej pewna siebie;) najlepiej w takiej sytuacji rzucić się w wir życia towarzyskiego,wychodź bez niego na imprezy umawiaj się do kina czy co tam lubisz żyj dziewczyno żyj pełną piersią a nieograniczaj swojego świata tylko do niego bo zwariujesz :D

Gość idbcuqygcuoqdbc
ale na facetów takie łe łe... Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała:) Problem w tym... że byłam w tym draniu ślepo zakochana... Dla niego zerwałam wszystkie kontakty ze znajomymi... I teraz niestety zostałam sama... Dzisiaj czeka mnie samotny wieczór w domu...

Gość idbcuqygcuoqdbc
ale teraz już wiem że każdy facet to świnia:( i chyba nie ma wyjątków...

ale kobietko żaden facet nie jest wart zerwania z towarzystwem;) proszę sobie to zapamiętać na całe życie;)zawsze przyjdzie taka chwila nawet w najszczęśliwszym związku że ma się ochotę spędzić czas w innym otoczeniu,nie wierzę że nie masz chociaż jednej koleżanki z którą nie mogłabyś gdzieś wyjść a może ktoś z rodziny czeka na odwiedziny :D o i rym wyszedł :D ubierz się eligancko i paszła z chałupy :D:D:D;)

Gość idbcuqygcuoqdbc
Dziekuję za słowa otuchy:) Tak sie składa że moje moje koleżanki są zajęte... i wieczory spędzają ze swoimi mężczyznami:) więc chyba sama rozumiesz:)