Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl602

Czy możliwa jest przyjaźń z byłym??

Polecane posty

Gość girl602

Może ktoś tego doświadczył??

Gość girl602
znudzonaa. Jak wam się to udało??

Gość LBNmichal
oczywiście,że nie istnieje ;) nie ma czegoś takiego jak przyjaźń damsko-męska ;)

Gość abecadło sobie spadło
ja z moim meżem byłym oczywiście się przyjaźnie...może przyjaźnie to za szumnie powiedziane ale mamy bardzo poprawne relacje - duzo leprze niż w małzeństwie,

Jeśli nie łączą Was już głębsze uczucia i nie zrobiliście sobie jakiś świństw to jest możliwa. Ja przyjaźnię się z dwoma byłymi chłopakami, a z trzema utrzymują luźne koleżeńskie relacje. Ale musiało minąć trochę czasu od rozstania, żeby emocje opadły.

Gość A ja myślę tak...
Oczywiście, że NIE JEST MOŻLIWA!!! Prędzej, czy później ląduje się w łóżku:-((

Pierwszego rzuciłam, to było daawwno temu. Nie odzywał sie do mnie, chciał zerwac ze mną kontakty wszelkie. Potem jakoś zaczelismy pisac, coraz wiecej i wiecej, potem sie umowilismy sie.. Mieszkamy obok wiec teraz widujemy się non stop.. ale on daje mi sygnały że chiałby coś wiecej, dałam mu do zrozumienia ze nie ma na co liczyc. Ale boje sie ze jak mu przejdzie i sie odkocha to mnie zacznie olewac.

Gość girl602
chciałabym się z nim przyjaźnić... Padła nawet taka propozycja.. Tylko mi chyba jeszcze na nim zależy... I co zrobic?? Byc przy nim?? Jako przyjaciółka...

A nie chcę żeby tak się stało, bo teraz jest moim najlepszym przyjacielem. I zawsze ale to zawsze mogę na niego liczyć. I nieprawda że zawsze ląduje się w łozku..My przyjaznimy sie juz długo i absolutnie nic w tym kierunku się nie stało. Z kolei z drugim byłym bylo podobnie.. Zerwałam z nim, on chciał urwac kontakty.. Zero rozmow... Potem sie umowilismy po paru miesiącach tak z głupa na kawę.. i wtedy się zaczęło od nowa. umawialismy sie czesto, on chciał. Myslałam ze sie zaprzyjaznimy, ale on napisał że mnie kocha i chce wrocic.. Odrzuciłam go, i nadal się przyjaznimy.

Z jednej strony to jest cięzko, utrzymywać kontakty, bo gdy siedzi obok najbardziej czujesz jak jest daleko.. rozumiesz ? ale ja bym wolala byc przyjaciołka. Jesli naprawde kochasz. to chcesz byc dla tej ukochanej osoby kimś waznym, a nie znajomym z nk... byłam w takiej sytuacji za czasow jeszcze szkolnych i nie załuje ze przyjazniłam sie z chłopakiem ktorego kochałam :) Nadal się lubimy :)

Gość girl602
Chcę byc jego przyjaciółką... chcę być blisko niego... Dlatego że wciąż mam nadzieję... że kiedyś przyjdzie, przytuli i wszystko będzie tak jak dawniej...

Gość waranka z komodo
NIE

Oj, jeśli dalej go kochasz, to przyjaźń nie ma sensu. Będziesz się wciąż męczyć patrząc na niego i rozdrapywać stare rany. Lepiej pozwolić i m się zagoić.

Gość dziewczę z kafe
Ja się przyjaźnię z jednym byłym-chociaż szczerze mówiąc kontakt mamy bardzo sporadyczny, oboje mamy mało czasu no i jesteśmy w związkach. Ale i tak wiemy, że możemy na siebie liczyć :) i w życiu byśmy do siebie nie wrócili.

Gość Znudzonaaa.jestes beznadziejna
wszytkich kochasz i tak sama zostaniesz z wyruchana wiele razy cipą

Gość girl602
Tylko mi ciągle wydaje się że on nadal coś czuje... ale nie potrafi się do tego przyznać... ze swoimi byłymi nie utrzymuje kontaktu..a ze mna chce...

Gość girl602
i dodam jeszcze że ja również nie utrzymuję kontaktu z byłymi...:)

Gość Znudzonaaa.jestes beznadziejna
lepiej obawiaj sie ze trafisz na kogos o odmiennym charkaterze, jak to mówia trafia swój na swego ze mna miała bys raj na ziemii

u mnie w sumie nie byla mozliwa bo jakos tak zawsze ktos cierpial na tym bo jeszcze cos tam czul,ale po jakims czasie mamy hmmm zrownowazone relacje,zobaczymy sie raz na ile i nie udajemy ze sie nie znamy:]uczucia tam wygasly wiec jest ok