Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaa

dlaczego faceci kłamią

Polecane posty

Gość smutnaaaaaa
ale jest mi przykro

Gość piszesz, ze faceci klamia, a t
woj facet sklamal. Naprawde nie wszyscy faceci klamia. Ja nie mam dziewczyny, a naprawde nigdy nikogo nie oklamalem

No masz racje. Ja nigdy niue mialem dziewczyny mam 21 lat i nie mam dziewczyny, ale jak patrze na takie dziewczyny to mam to gdzies. Calkiem niezle zarabiam. Nie potrzebuje kogos kto sie puszcza na lewo i prawo.

Gość bo wiekszosc
bo wiekszosc mezczyzn to socjopaci ktorzy klamia z taka latwoscia jak oddychaja.Ciezko ich nawet leczyc bo sa na tyle przebiegli i elokwentni ze oszukuja psychoterapeute

Niektóre kobiety również kłamią i to na potęgę. Swego czasu spotykałem się z dziewczyną, która notorycznie mnie okłamywała i wymyślała niestworzone historie, np. że jak była mała, matka ją zaprowadziła do przedszkola, tam pozostawiła i uciekła przez okno :D Pamiętam też jak mówiła, że jej starsza siostra w wieku 10 lat obgryzała główki kurczakom. A najlepszy tekst, który mnie powalił na kolana to ten, o rzekomym jej zamążpójściu w wieku 19 lat. Po prostu mitomanka "do potęgi entej". Takich opowieści wyssanych z palca usłyszałem z jej ust tysiące. Dobrze, że nie mam z nią teraz żadnego kontaktu, bo inaczej bym pomyślał, że to ja jestem "nienormalny" i kłamię.

bo wiekszosc mezczyzn to socjopaci ktorzy klamia z taka latwoscia jak oddychaja.Ciezko ich nawet leczyc bo sa na tyle przebiegli i elokwentni ze oszukuja psychoterapeute Na podstawie jakich badan to wydedukowalas ? Czy Ty wiesz chociaz kto to jest socjopata dziewczxyno ?

Gość kochanek co to za usta
:Ojak gorniak po botoksie :O

Gość smutnaaaaaa
ja nie kłamię, i nigdy nie okłamałam mojego faceta. a wiem że jest wiele ludzi co kłamię. ja jednak nie rozumiem tego, tym bardziej w związku kiedy kocha się drugą osobę jak można coś takiego robić

Gość totalna porazka...
wystarczy poczytac troche o mechanizmie klamania... o jego motywach... intencjach... mozna klamac ze strachu, z wygody, dla swietego spokoju, zeby komus nie zrobic przykrosci, zeby uniknac kary takie tam....

Gość smutnaaaaaa
bez sensu