Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nienormalna

za duźo alkoholu=bicie i wyzywanie wlasnego faceta2

Polecane posty

Gość chyba nienormalna

Witam, jeszcze raz to samo poniewaz mam wieeelki problem. . . tak w skrócie to opiłam sie i zaczęłam wyzywać i bić mojego faceta, nie pamietam dlaczego ale z tego co sie oriętuje to za nic, jest mi strasznie wstyd i glupio. Jutro mamy sie spotkac zeby porozmawiac. Najgorsze jest to ze był przy tym jego kolega i wiem ze wszyscy na osiedlu sie o tym dowiedzą a kaźda osoba ma mnie za grzeczną i ułożoną kobiete;/ niestety nadmiar alkoholu szkodzi mi na głowe Rozmowy z moim facetem nie boje sie tak bardzo poniewaz gadalismy oprzez telefon wiec mniej wiecej wiem na czym stoje ale boje sie o moją reputacje. Zastanawiam sie tez czy ja zasługuje wogóle na Niego pomocy

Gość co się z wami dzieje????
Sami alkoholicy!!! Nie potraficie bawić się bez procentów czy tam promili?

Jest źle, ale nie przejmuj się i następnym razem tyle nie pij. jakoś się ułoży. Pocieszę Cię, że ja kiedyś tak się spiłam, że uciekałam przed chłopakiem i kolegami na ulicy, a jacyś przypadkowi ludzie myśleli, że chcą mnie pobić i zrobiła się awantura :/.

Gość chyba nienormalna
alkoholik to czlowiek uzalezniony od alkoholu a ja poprostu przasadziłam i tyle uzalezniona nie jestem wiec prosze mi sie ubliżać

Gość chyba nienormalna
chcialabym wybrnąć z tego z twarzą tylko jakos nie mam pomyslu jak to zrobic ;/

Gość jeśli chcesz
jesli chcesz wybrnac z tego z twarza to musisz sie przyznac do bledu i przeprosic za swoje zachowanie...i starac sie aby to sie nie powtorzylo. Kazdy czasem wtopi po alkoholu ;)

Gość Julia . .. ... ....
jakby to zrobil facet, od razu by tu wybuchla awantura. szczerze mówiac nie bardzo na niego zaslugujesz, ale sprobuj go przeprosic i pilnuj, zeby to sie nigdy nie powtorzylo.

Gość chyba nienormalna
to ze Jego ma przeprosic i błagac o wybaczenie to wiem, ale wstyd mi rownież przed Jego kolegą bo całe życie miał mnie za ułożoną kobiete a tu taki numer wywinełam i nie chce zeby myslał że sie mylił co do mnie ;/

Gość antonio fakaldo
ja to kiedys po wodce drzwi facetowi wywaliłam z kopa..:) kiedys sie pobilismy tez oczywiscie ja po alko i rozciełam mu warge,innym razem miałam jakaś głupia faze i zamknełam się w jego pokoju i zrzuciłam mu wszystkie kwatki z 4 pietra wstyd straszny...śrubkę mam po alkoholu i teraz staram sie unikac

Gość chyba nienormalna
no to widze ze nie jestem jedyna co po alkoholu mózg znika :| ale nadal nikt mi nie dał konkretnej rady co zrobic :(

Gość co za patologia...............
nie ma obrzydlwszego widoku jak pijana, zataczająca się, wulgarna i awanturująca się baba

Gość antonio fakaldo
patologio ja tam sie nigdy nie zataczam,chyba ze opisujesz siebie i swoje pijaństwo

Gość chyba nienormalna
zdazylo sie raz a nie zawsze wiec prosze mi nie ubliżać ;/ każdy popełnia błędy :/

Gość antonio fakaldo
kazdemu moze sie zdarzyc,patologia to zaczyna sie wtedy kiedy ktos codziennie sie tak zachowuje i nie moze zyc bez picia

Gość antonio fakaldo
patologia to jest w ameryce poludniowej...:)

Gość dziewczę z kafe
No patologia, tyle że niektórzy po prostu tak tragicznie reagują na alkohol i po części to nie ich wina. Autorko, nie powinnaś w ogóle pić jeśli nie umiesz się potem zachować.

Gość antonio fakaldo
właśie własnie,autorko chodz na odwyk skoczymy razem co?

Gość chyba nienormalna
patologia??!! cholera chyba ktos tu nie zna znaczenia tego słowa;/ alkoholiczką nie jestem wiec nie robcie ze mnie pijaczki mowie przeciez ze RAZ nie zawsze :( przesadzilam bardzo owszem ale sztuką nie jest nie popełniać błędów tylko wychodzić z nich z twartzą i dlatego zwróciłam sie o pomoc bo nie wiem co zrobic