Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hiszpania w finale

Mały penis.

Polecane posty

Gość Hiszpania w finale

Witam. Mam 20 lat, poznałam cudownego chłopaka i chcielibyśmy zacząć współżycie. Facet jest niedoświadczony, a na dodatek jego penis jest mały, ma około 8,9 cm w zwodzie. Nie wiem jak to wpłynie na nasze życie erotyczne. Martwię się,bo mój poprzedni facet miał dużego penisa, około 18,19 cm w zwodzie. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Czytałam dużo tematów związanych z tą sprawą. Obawiam się,że nie będzie wstanie mnie zaspokoić. Sex nie jest najważniejszy ale chciałabym żeby moje życie erotyczne było udane. Nie chcę z nim na ten temat rozmawiać,bo nie wiem jak to będzie a boję się,że się zrazi. Piszcie.

Gość Hiszpania w finale
Nie. Jestem bardzo ciasna. Między nami jeszcze nie doszło do stosunku. Gdybym chciała coś takiego zakomunikować to z pewnością bym to napisała w prost.

Gość Hiszpania w finale
Czy ktoś mi odpowie? Podzieli się wiedzą?

Gość Megalopolis
:D jak mnie bawi to wszystko, dlaczego ktoś się podszywa? Nie, nie mam rozjebanej pizdy ;p Jest tu ktoś normalny?

Gość Megalopolis
podszyw wyżej cholera, ostatnio gdzieś zgubiłam wiadro, do którego doiłam mucke :( myślicie że powinnam poszukac w pizzzzzdzie ? :(

Gość pokaze ci mojego
pokaze ci mojego ocenisz tel 781 096 246 lub skype pawlo26latek

Gość Megalopolis
Nie rozumiem was w ogóle. Jaki ktoś musi być żałosny. Nic nie ma do tego moja pizda! Pytałam o faceta, o jego penisa. Ktoś mi odpowie?

Gość Megalopolis
to znaczy... ta moja pizda trochę ma, bo nie wiem czy gdy wsadzi mi te 9 cm, to czy biedaczek coś wogóle poczuje :(