Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pesymista190

Jestem tragiczny ;/

Polecane posty

Gość Pesymista190

Witam wszystkich, Mój problem polega na tym, iż natura mi urody nie dała, mam 21 lat a wszyscy dają mi max 16, jestem chudy z wypiętym brzuchem i niski 168 cm wzrostu ;/, kompletnie nie potrafię dobrać odpowiednich ciuchów, wszystko co kupię jest szerokie i kompletnie nie pasuje do mnie a wydaję na to majątek ;/ Bardziej kieruję to do dziewczyn, skoro mój wygląd jest taki paskudny to jak mogę to zakryć, opowiedzcie mi jaki styl mam przybrać, jakieś dodatki wziąć np. jakieś sygnety, korale, abym został zauważony chociaż przez jakaś dziewczynę, bo jak na razie to nici z tego

Gość eeeeeetam
sygnety? korale???? nie nie nie, a nie masz starszej siotrsy lub starszego rodzenstwa? ja swoejmu bratu kupowalam ciuchy i chodzilamz nim na zakupy. dawaj zdjecie to ci cos dobierzemy.

Gość jesteem taka tamm jedna
:D

Gość tertia
Mozesz zaczac od wciagniecia brzucha. :)

Gość Pesymista190
a jak się wrzuca fotę ?

a takie pytanko mam-ja ona-zadne cwiczenia na brzuch nic ci nie daly?

Gość ggiikkkf
nie jest źle..podetnij włoski na takiego niskiego nie wyglądasz

żeby poprawic wygląd zacznij może chodzic na siłownię?rzecz jasna bez tych trucizn(jakieś koksy czy co oni tam biorą) tylko odżywki firmowe dostępne w sklepach dla sportowców,dobierz sobie dietę. wygląd? hmm..musisz poprostu mierzyc w sklepach,mnie się podoba u faceta np.rozpinana koszula lub polówka,czarne gacie.lubię glany u faceta:) nie trawię natomniast włosów na żel coś typu http://fryzurymeskie.files.wordpress.com/2009/01/image351.jpg a pozatym..wzrostu nie zmienisz,poprostu zalecam więdej uśmiechu i pewności siebie:) nie wszyscy wyglądają jak modele ale należy się z tym pogodzic,wyjśc do ludzi i zacząc życ a nie siedziec w domu przed kompem.bo w ten sposób napewno nie znajdziesz ani znajomych ani dziewczyny.napewno masz jakieś dobre cechy charatkteru-poczucie humoru,wyrozumiałośc,jesteś romantyczny?trzeba je tylko w sobie umiec znaleśc i je pokazywac:) każda potwora znajdzie swojego amatora:)

Gość masz deskę i jeszcze zadna na
Ciebie nie poleciała? :classic_cool: to coś rzeczywiscie jest nie tak. Może zacznij od przefarbowania włosów, bo rudzi faceci rzeczywiscie raczej mają kiepskie powodzenie...

Gość tertia
Nie waz sie farbowac! Farbowany facet to tragedia. Rude wlosy sa fajne,bardzo lubie, a Ty zreszta chyba jestes bardziej blond.