Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamciamamciamamcia

Gdzie nad morze z niemowlakiem?

Polecane posty

Gość gość
Polecam Karwię i Domki Balos. Miejscowość jest super jak ktoś mi mówi że był gdzieś i było tylko 15 min do plaży i że było ekstra to mi się śmiać chce- nam dojście do plaży z dziećmi zajmowało 5 min

Gość theenda
Polecam wybrać miejscowości, w których będą możliwości zorganizowania sobie czasu nawet jak pogoda nie będzie taka jak sobie wymarzyliśmy. Ale jednoczesnie spokojne, tak aby wygodnie sobie na wakacjach wypocząć. Dużą wagę przyłożcie do wyboru odpowiedniego noclegu na miejscu. Najwygodniejsze jest moim zdaniem wynajęcie własnego apartamentu. Wyposażona kuchnia jest nieoceniona jak jedzie się na wakacje z niemowlęciem. Proponuje zajrzeć sobie na stronę Sun&Snow: https://www.sunandsnow.pl/ - jest na niej dużo apartamentów w dobrym standardzie w praktycznie każdej miejscowości nadmorskiej.

Gość Usia543

W pensjonacie Dom przy plaży w Sarbinowie jest prywatne zejście na plaże, więc bliżej praktycznie się nie da, do tego jest to dość spokojne miejsce bez głośnych imprez itp więc można na prawdę odpocząć 😉

Gość pati

Cudowny klimat i BOSKIE spa, to tylko dom przy plaży w Sabrinowie - moje odkrycie, wiec dziele sie niechętnie, ale jeśli kolezanka przetarla sciezki, to cóż poradze...

Gość Fantek

Zrób tak żeby też się nie przemęczał, może pensjonat w Sarbinowie, słyszałem że tam są piękne widoki i można wypocząć jak nigdy.

Gość nika
Dnia 26.06.2019 o 13:07, Gość Fantek napisał:

Zrób tak żeby też się nie przemęczał, może pensjonat w Sarbinowie, słyszałem że tam są piękne widoki i można wypocząć jak nigdy.

No tam jest jeden taki pensjonat "Dom przy Plaży" on dosłownie przy samej plaży jest, tak, że może z okna widac. No i z małym dzieckiem super sprawa, bo blisko do pokoju z plaży w razie czegokolwiek.

Gość Wiktoria

W sumie wchodząc w ten wątek nie spodziewałam się, że tak wiele osób poleci Sarbinowo. Spodziewałam się raczej kretyńskich propozycji typu Sopot/Mielno :/ Ale miło się zaskoczyłam. Dla takiego malucha tłumy nie będą wcale zaletą, a każda z popularniejszych plaż i miejscowości obfituje właśnie w turystów, jednak nie ze względu na jakość - w moim odczuciu. W Sarbinowie w pensjonacie Dom Przy Plaży można prawdziwie wypocząć, mają tam świetne spa z basenem, genialną lokalizację, a w dodatku plaża jest bardzo czysta i jest tam miejsce na rozbicie parawanu i zrobienie zamku z piasku - a często brakuje takiej przestrzeni w bardziej odwiedzanych nadmorskich miejscowościach. Polecam z całego serca, nawet ze starszymi dziećmi

Gość Ninaa

Również mogę polecić, zwłaszcza dla kogoś kto wyjeżdża z dzieckiem. Mają tam mnóstwo udogodnień dla najmłodszych “klientów” :) Pomijając bliskość bardzo dużej piaskownicy, którą jest plaża, mają plac zabaw, basen, książeczki, bezprogowe przejścia dla nowicjuszy chodzenia i szeroka promenada, idealne na spacery, również z wózkiem. Oprócz tego mają krzesełka do karmienia, a spotkałam się z wieloma przypadkami, że takiego podstawowego udogodnienia nie było na wyposażeniu czy to w hotelu czy w restauracji. Mimo że nie mieliśmy okazji skorzystać to widziałam też do wypożyczenia rowery z przyczepkami dla maluchów :) Z dziećmi to tylko do takich miejsc, no i jak się czegoś zapomni a już się leży odłogiem na plaży, to dosłownie rzut beretem do pensjonatu, bo Dom Przy Plaży :3

My byliśmy w zeszłym roku z naszą córeczką nad morzem Zarezerwowaliśmy noclegi w Kołobrzegu/ co było świetnym posunięciem. Udało nam się wynająć własny apartament w którym mieliśmy praktycznie wszystko co potrzebne - własną kuchnię, łazienkę, 2 pokoje.
Dziecko miało wtedy niecałe pół roku ale miło było tam pojechać. Miejscowość zadbana, spokojna, wiele miejsc w które można wybrać się na spacer z wózkiem - mogę szczególnie polecić piękny park nadmorski.

Drugie miejsce jakie mogę polecić to Bory Tucholskie. Wspaniale miejsce na relaks na łonie dziewiczej przyrody. Lasy woda, cisza, spokój. Jeśli szukalibyście ośrodka o wysokim standardzie to polecam Przystanek Tleń, duża wygoda i przepyszna kuchnia. Na miejscu mozna zabukować sobie noclegi http://www.przystanektlen.pl