Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nieodpowiedzialana 24

czy jechac na wakacje z chlopakiem z gg??

Polecane posty

to ja do niego napisalam, nasza znajomosc tak sie potoczyla ze od 3 tygodni dziennie piszemy po kilka godz. Wiele nas laczy. On chce sie spotkac i pogadac na zywo. za miesiac jego znajomi (mieszane) jada nad morze, zaproponowal ze moge jechac z nimi jesli chce, ale oczywiscie przed tym wyjazdem musmy sie kilka razy spotkac, zebym sie nie bala itd caly czas zaznaczam ze mozemy sie kolegowac, bo nie szukam zwiazku... jestem psychiczna??

Gość hrjmd90
nie czemu? spoko jeddz;)

Gość mintaja ty jestes psychiczny
i brzydko rysujesz

ja jestem 'psychiczny ' ? :classic_cool: dla mnie autorka się zbyt krótko z nim zna no ale cóż... przez gg można wszytko

Popaprana :**** kochanie :classic_cool: wiesz tu i tam, ja nawet czasu spać nie miałam, więć mnie tu nie było :P dawno CIę nie widziałam :) Co u Ciebie? :)

nie wiem co robic??

ja bym nie jechała, ale jak chcesz noooo Alogia opalona - poza tym czego niby mam jej zazdrościć ? ?

Gość fajna?
ja bym nie jechala, kto wie co to za ludzie

Popaprana ja też w mieście, i to jeszcze małym, więc też też.. monotonia cały czas, same znajome mordy , ale Ty chyba mieszkasz w większym mieście nie? :P poza tym jakieś plany na wakacje masz ? :) Alogia opalona - ....? :classic_cool:

Popaprana - ja również nigdzie. Ale wiesz jak te wakacje lecą....😭 Zacznijmy książki pakować bo wrzesień niebawem :classic_cool:

no ja w sumie też , muszę się zacząć ogarniać, gdyż familię jakąs odwiedzić trzeba . Paaaa 🖐️ :):)

moze ktos sie jeszcze wypowie? moze ktos mail podobna sytuacje?

ja proponuje poznać kolesia i jego znajomych jeszcze przed wyjazdem ... , sama zdecydujesz czy warto czy nie

Gość rheggvfasda
nie rozumiem w czym problem. musisz już teraz zadecydować czy jedziesz z nimi na wakacje? NIE więc spotkaj sie z nim kilka razy, może okaże sie że nie macie o czym gadac na zywo i po problemie. najpierw sie spotkaj a potem sie zastanawiaj nad wakacjami