Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjka z Radyjka .

Co sadzicie o lesbijkach?

Polecane posty

Gość Maryjka z Radyjka .

bo ja jestem les i chce znac opinie gawiedzi:)

Gość Seydou
To lesby :classic_cool:

Gość takie tam...
moja przyjaciólka jest w stałym zwiazku z kobietą:)

Gość tylko less czy tez bi
? bo to istotna kwestia :classic_cool:

Gość Maryjka z Radyjka .
bi tez, ale takie ktore sa w stalym zwiazku z kobieta a samiec na bok, zero samców, null jak to mowia:)

Gość to nie jestes bi
a szkoda :D

Gość luzer zostanie w czyscu za
swoje zdrapki :classic_cool:

Gość ghgh
moja siostra jest les i ma dziewczynę nawet mi proponowała żebym się na dziewczyny przerzuciła:) od pewnego czasu sięn nad tym poważnie zastanawiam:)

Niedługo faktycznie nie będzie miał kto dzieci rodzić.

Gość wania z drągiem za pociągiem
osobiście znam kilka i jedna była kiedyś moja żoną wież mi nie ściemniam i mam pytanie bo pedzie są raczej ze sobą dla seksu znam ich kilku i taki mi obraz sie rysuje a lezby ?? dla uczucia bliskości ?? nie wiem może ty mi odpowiesz bo mnie to intryguje

Les czy geje to teraz moda. Pięknie tą modę obrazuje wypowiedź pani "ghgh", która myśli, że można się na to "przerzucić". Faktyczny pociąg do tej samej płci ma baaardzo niewielki odsetek. Reszta to znudzone życiem, brakiem faceta, skrzywione przez molestowanie czy szukające wrażeń pannice.

Gość ghgh
czyli wychodzi na to że wrażeń szukam :P

Gość Maryjka z Radyjka .
sa dla poczucia bliskosci i zrozumienia oraz oczywiscie dla sexu i ze wzgledow wizualnych - wiadomo ze kobiece cialo jest piekniejsze od samczego :) sex tez jest lepszy, kopulacja z meskim czlonkiem rzadko wywoluje orgazm i tak trzeba pobudzac lachtaczke. mezczyzni to przezytek :)

Gość zuzul chyba ci upał
zamieszał;) nie moda tylko świadomość w społeczeństwie się rozwinęła,pociąg do tej samej płci opisany jest już w starym testamencie,zjawisko znane od początku naszego istnienia,oceniać można ludzi po wielu sprawach ale na pewno nie po orientacji seksualnej,człowiek jest człowiek,moja córka jest biseksualna nigdy nie mieliśmy z tym problemu:D

Gość ghgh
bez względu na to co sobie myśli zuzul to była w moim życiu dziewczyna o której myślałam w kategoriach partnerki i to na poważnie...

no nie zgodził bym się z tym że jestem przeżytkiem jakoś moja dziewczyna tego nie potwierdza a sex to kwestia otwartości na druga osobę i szukania doznań które sprawiają jej przyjemność ale istotnie tendencja w społeczeństwie jest widoczna za 50 lat wszyscy będą bi

Nic mi nigdzie nie zamieszało, po prostu TVN nie jest moją wyrocznią (Owca zawsze będzie owcą). Kobiety, które całują i obściuskują się ze swoimi koleżankami, a jak przychodzi co do czego to zawsze wiążą się w stałe związki z "samcami" to żadne bi dla mnie.

Gość miałam kiedyś taką
koleżankę, i była mi obojętna zupełnie. ale kiedy chłopak mnie zostawił chciała mnie zaciągnąć na siłę do łóżka, dostała ode mnie takiego kopa w pizdu, że chyba dotąd wie, że jej nie cierpię bo się już więcej ze mną nie kontaktowała. takim zwichrzonym ludziom należy współczuć, ale jak dobierają się do ciebie, kopnąć, i to solidnie!

Gość ojtylkonietekurw
co sadzimy? to choroba... przede wszystkim to pierdolone feministki, praktycznie wszystkie lesby to brzydkie baby na ktore nawet nie chcial bym sie spuscic.. jebac was kurwy

Gość miałam kiedyś taką
koleżankę, i była mi obojętna zupełnie. ale kiedy chłopak mnie zostawił chciała mnie zaciągnąć na siłę do łóżka, dostała ode mnie takiego kopa w pizdu, że chyba dotąd wie, że jej nie cierpię bo się już więcej ze mną nie kontaktowała. takim zwichrzonym ludziom należy współczuć, ale jak dobierają się do ciebie, kopnąć, i to solidnie!

Gość psylocybina6666
hehe najmniejszej różnicy nie robi mi kto kogo preferuje, jaką płeć woli, normalka i tyle :D

Gość no po niektórych
wypowiedziach można stwierdzić totalny brak akceptacji idąc tym tokiem myślenia ja proponuje zbudować w miastach okręgi mieszkaniowe dla homo dla tych zarabiających mało dla grubych, niewierzących, z małym penisem,z małymi cyckami krzywym nosem ze średnim i podstawowym wykształceniem itd dzielcie pisowcy dalej naród :O

no oczywiście niebieski blondasie że nie wszyscy ale nikogo za 50 lat nie będzie szokowało że przespałeś się z facetem a skoro nie będzie szokowało i społecznie będzie akceptowane to obecny stan rzeczy może się zmienić