Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barca

Czy piersi D...

Polecane posty

... są wg Was za duże i nieproporcjonalne do szczupłej sylwetki? Nie chodzi mi o jakieś zabijanie kompleksów na forach internetowych, czy też próby pochwalenia się swoim, powiększonym zresztą przez antypiguły, biustem. Chciałabym wiedzieć jakie są Wasze opinie i co się komu podoba. Pozdrawiam, Kaśka

Gość psylocybina6666
mam takie i sobie chwalę i o dzięki ci naturo, gdy szczupleję to piersi nadal pozostają D, nie chwalę się nimi na ulicy, bo nie lubię, ale mój ukochany je uwielbia

Gość boże co za ignorancja
NIE MA czegoś takiego jak piersi D! To zależy od obwodu, czy miseczka D jest duża czy nie. Jak masz 65 D to cycki są malutkie. Jak masz 75 D to masz wielkie namioty :o

no tak racja, moje w sumie nie są małe, nie są namiotami ;p

A jaki masz obwód pod piersiami?

Gość psylocybina6666
mam 75 D, nie nazwałabym ich namiotami :D mam duże piersi, zajebiste duże piersi i tyle :D Gdybym miała małe piersi też bym nie narzekała, cieszę się, że w ogóle mam piersi :D

dużo zależy od figury ale piersi D raczej będą ładnie "pasowały" do większości kobiet ;)

Gość jdjsllojnbhhh
ja mam 70D i w końcu zaczęłam je doceniać mój Kochany za nimi szaleje:)

sprecyzuje ktoś co to są za piersi D? :o Wiecie, że miseczka D nic tak naprawdę nie znaczy? :o Ja mam np. rozmiar 65 E i są małe :o To jest smutne, że kobiety nie umieją określać rozmiarów :(

psylocybina6666 - znaczy się masz obwód pod biustem 75? To znaczy, że powinnaś nosić stanik o obwodzie 65!

wyszło na to,że mam 65 D. Możliwe,że gdybym dobrała dobrze stanik biust wyglądałby inaczej Rzeczywiście to smutne, że mało która wie, jaki ma biust.

Gość 9988
daj zdjęcie to ocenimy i bedziesz miała problem rozwiązany.

nie działa link

Chyba masz źle dobrany stanik, a może tak mi się wydaje bo stoisz dziwnie? Jakie masz wymiary? pod biustem i w ?

właśnie trochę nieprecyzyjne zdjęcie, ale nie będę robić sobie sweet sesyjek i puszczać mój biust na skalę globalną :) 74 pod i 85 w biuście.

Gość 9988
sam biust super, ogólnie fajnie, zgrabna jesteś i chyba problem rozwiązany co ? ja bym w życiu takim nie pogardził

Gość KUjjjj
To chyba źle się zmierzyłaś, albo jakiegoś push upa założyłaś, bo mam podobne wymiary (pod biustem 73, w biuście 85) i mam maleńki biust, a ten na zdjęciu na mały nie wygląda.

9988 Problemu chyba nie było, bo zakompleksiona pod tym względem nie jestem, "Chciałabym wiedzieć jakie są Wasze opinie i co się komu podoba." Ale najwidoczniej ujawnił się problem źle dobrego stanika i bardzo się cieszę,że uda mi się go rozwiązać ;) i dziękuję 9988 :)

Kujj dokładnie, ja przed chwilą jeszcze raz sprawdziłam, wyszło mi 65 F, a mam mniejszy :o No ale możliwe, że to kwesta zdjęcia

KUjjjj mierzyłam się kilka razy, stanik jest lekko utwardzany, kupiłam i nie noszę hehe ;) Trzeba szukać staników 65D i nie ma innej opcji ;)

Gość 9988
cała przyjemnośc po mojej stronie, miło było zobaczyc zadbana i zgrabna kobiete :) polecam sie na przyszłosc :)

Gość 70H
ktos piszący ma rację...nie ma czegos takiego jak biust D...bo no.65D będzie malutki a 100D wielki....ja mam 70H i wcale wielkie nie są...