Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAUCZYCIELSKIshit

nauczyciele - darmozjady czy nie? wczesne emerytury, wakacje i przywileje, dobrz

Polecane posty

Gość NAUCZYCIELSKIshit

dobrze czy nie? moim zdaniem to NIESPRAWIEDLIWE na wcześniejsze emerytury ZASŁUGUJĄ : - górnicy -strażacy - policjanci - ratownicy medyczni inne zawody wysokiego ryzyka ale kkkkkuuurrrwwwa nauczyciel?! nie dość ze ma tyle wakacji, ferii i świąt to jeszcze emerytura!! a często nauczyciele to obiboki!!

zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mogliby zrobić też te zajęcia dla dzieci organizowane w szkołach!w końcu za te 2 miechy dostają normalną wypłatę (średnią roczną)i zapewne nie przepracują 40 godzin tygodniowo(nie licząc przerw co 45 minut!!!)

Gość nauczycielka pamela
ulżyło ci?

chodziło mi oczywiście o 2 miechy wakacji

Gość aa kto ci powiedział
ze nauczyciele będa mieli wczesniejsze emerytury?????

Gość ma byc prorodzinnie
Nauczyciele mają wakacje ,a co z dziećmi,szczegolnie przedszkolnymi?Jedno dyzurujące przedszkole na pol powiatu.

Gość andie
i kolejny post zazdrośnickich ... mnie to już nawet zaczyna smieszyć, nikt wam nie bronił zostać nauczycielami :)

Gość ma byc prorodzinnie
Uwazam,ze nauczyciele nauczania początkowego i przedszkola powinny pracowac normalnie,urlopy jak w innych zawodach.

Gość ankahooliganka
zazdroscicie? nikt wam nie zabrania zostac nauczycielem/-ką, moim zdaniem to jest dopiero zawod wysokiego ryzyka, uzeranie sie z wrednymi, rozpieszczonymi bachorami albo mlodzieza gimnazjalna, poza tym, gdy nauczyciel przynosi czesc pracy do domu, np. sprawdziany,

Sama wychowuj swoje dzieci glupia szmato. Jak dla mnie to nauczyciele powinni dostawac nawet 3 razy tyle za uzeranie sie z takim gownem jakie jest teraz w szkolach.

Gość snsnsnsnsnsns
policjanci? pogięło Cie

byłem przez rok czasu belfrem w szkole, wolę w kamieniołomach kamienie tłuc, niż byc nauczycielem......

Gość ma byc prorodzinnie
andie nie jestem zazdrosna,pracowalam kiedys w szkole,zrezygnowalam,nie moglam wytrzymac w tym waszym zaklamanym srodowisku:P.Mam tak dobre wyksztalcenie,ze nie mam problemow z pracą

tej,nauczyciel nie jest od wychowania a nauczania i często właśnie widać,że niektórzy wybrali ten zawód nie z zamiłowania tylko dla tych właśnie przywilejów,a ja swój zawód wolę napewno!

Gość ma byc prorodzinnie
Po cholere pracujecie w tym zawodzie jak wam sie nie podoba? Ja lubię mlodzież i dzieci,nigdy nie miałam z nimi problemów,tylko trzeba myslec,a nie wrzeszczec.Poza tym jak ktoś jest niedouczony to dzieciaki nie będą go szanować,zacznijcie zmiany od siebie

Gość twierdzisz że nie jesteś
zazdrosna :) Zapewne sfrustrowana tez nie !

Gość snsnsnsnsnsns
nauczyciele maja przesrane lekarze mają sto razy lepiej nic nie robią żle leczą,nie kierują na badania,nie ponoszą żadnej odpowiedzialności,biorą łapówki,niech sobie wyjeżdżaja za granicę nikt ich na siłę nie trzyma.

Gość ma byc prorodzinnie
Nie jestem zazdrosna,zartujesz chyba.A sfrustrowana jestem momentalnie jak czytam wypowiedzi pań nauczycielek typu"bachor""wredne"itp,jaki poziom wy reprezentujecie?

Gość ma byc prorodzinnie
do snsnsns moglas zostac lekarzem,też miałabys sie swietnie.Kolejna bzdura.

Gość twierdzisz ,że nie jesteś
...środowisko ci sie nie podobało! Aha. Sama widze jak sie wyrażasz. Na uczniach tez tak pewnie jeździłaś i cie wykopali

Gość nauczycielka pamela
nauczyciel nie jest od wychowania??? a co ty mozesz o tym wiedziec :P

Gość snsnsnsnsnsns
pewnie że mogłabym zostać lekarzem piła bym sobie kawki,ludzi bym traktowała jak natrętów,wyzywała bym ich,5 minuty na pacjenta max brałabym łapówki

Gość nauczycielka pamela
ma byc prorodzinnie - widac ze nie chce ci sie zajmowac wlasnymi bachorami. znam takich rodzicow. nawet gdy siedza w domu, moga sie dzieckiem zajac, to wysylaja do szkoly, na ferie, polkolonie, na caly dzien na swietlice byleby miec problem z glowy.