Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gej jest okej

uwazam ze geje i lesbijki powinni miec mozliwosc adopcji dzieci i edukowania ich

Polecane posty

Gość gej jest okej

w duchu homoseksualizmu

Gość serużonka
a ty się nie odzywaj

Nie wiem jak jest z gejami, ale badania porównawcze wykazały że pary lesbijek lepiej wychowują dzieci niż pary heteroseksualne.

Gość gej jest okej
powinni miec tez szanse organizowac sie za publiczne pieniadze

Gość a ja uważam że to absolutnie
nienormalne i tylko pełna damsko-męska rodzina powinna mieć prawo do wychowania dzieci. Waszy zdaniem co wyrośnie z chłopca, któremu umarł ojciec i wychowuje go matka z babcią? Na pewno gej bo nie mając męskiego wzorca będzie spaczony. Mój postulat: odbierajmy synów samotnym matkom a córki samotnym ojcom. W domu dziecka będą miały lepsze wzory niż w nienormalnej rodzinie.

Jestem tolerancyjny, i nikt nie przeszkadza ale każda taka para homoseksualna będzie uczyć od małego dzieci aby i on został także homo a więc to mija się z celem. Nic przeciwko związkom i małżeństwom takich par ale dzieci to już nie.

Nie wiem jak jest z gejami, ale badania porównawcze wykazały że pary lesbijek lepiej wychowują dzieci niż pary heteroseksualne. wez skoncz pierdolic glupoty badania wykazaly czyje??? jakis oszolomow czy na zlecenie czyjes??? co za idiota chryste pana

Gość a ja uważam że to absolutnie
Popieram Ernest i dorzucam pary rozwiedzione: od małego będą uczyć, że małżeństwo jest na parę lat a potem rozwód - jakie to zagrożenie dla tradycyjnej rodziny!

Gość Krucha i smaczna
O fuj....

Gość nikt sie swiadomie nie uczy
jak zyc hetero czy homoseksualnie :O zreszta kto teraz gejow wychowywal? w kapuscie ich znalezli? to glupich ludzi, ktorym myslec sie nie chce powinni odbierac dzieci :O na orientacje seksualna zadni rodzice nie maja absolutnie zadnego wplywu niestety na glupote dzieci kiedy sami sa ograniczeni maja i to duzy :O

Gość absolutnie popieram
a ja uważam że to absolutnie Popieram Ernest i dorzucam pary rozwiedzione: od małego będą uczyć, że małżeństwo jest na parę lat a potem rozwód - jakie to zagrożenie dla tradycyjnej rodziny!] bo teraz nie ma rozwodow!!! a geje przylecialy z innej planety tudziez byly hodowane w laboratoriach wrogich normalnej nam ludzkosci!!!!

Gość jak podpadniesz jakiemus
urzędnikowi to ci zabierze dziecko i oda pedałom na wychowanie bom takie teraz jest prawo Komor wprowadził postęp po szwedzku http://www.youtube.com/watch?v=EFIwFnrNX1M tam jak uderzysz dziecko to trafisz do wiezienia nawet jak zmyśli ze było bite a bedzie miało siniaki np jak sie uderzy o coś to wieksza wiarygodnos bedzie miało dziecko niz ty i zostanie ci ono odebrane

Gość a nawet uważam , że
ponieważ nie ma więzów genetycznych to mogłyby gdy te wychowywane przez nich dzieci dorosnąć stałyby się już gotowymi na partnerami homoseksualnymi na przyszłość.

Gość a nawet uważam , że
i dobrze , ograniczy to troche przyrost bahorow. UE nie potrzeba nadmiaru darmozjadow

Tzn. to wcale nie jest tak że dzieci wychowywane przez pary homoseksualne automatycznie wyrastają na osoby o orientacji homoseksualnej. Większość z nich jest hetero.

Gość a co sa badania wpływ gej ow
na dzieci jak dziecko przeczyta bibli ze chłop ktury wspułzyje z 2 chłopem se sa bą to grzech to i pujdzie do piekła to dziecko moze sie załamać a pozatym geje krucej zyja

Gość nati_x5
jestem katolikiem, wiec jestem przeciwna. jest to uwarunkowane w naszym mozgu czy bedziemy homoseksualni czy heteroseksualni, jednak Bog nakazal inne zwiazki... ale dal nam tez wolna wole... ale ja jestem osobiscie przeciwna i nierealne jest aby osoby homoseksualne mialy udzielony slub w Kosciele.

Gość kafe prześmiewca
Ja też jestem za adopcją dzieci przez pary homo, ale pod warunkiem że: -Sami je sobie urodzą. -Biologiczna matka się zgodzi, aby pedały wychowywały jej dziecko. Czyli raczej dziecka nie dostaną :classic_cool:

Gość sxxxx
DWÓCH OJCÓW TO LEPSZE NIŻ MATKA I KONKUBENT

Gość Pseudonim landrynkowy
Surogatka za 50.000 to ci nawet diabłu dziecko urodzi byle by kase skasowała Jestem za tym zeby się pobierali ż yli jak normalne małżeństwa ale bez prawa do wychowywania dzieci!!!

Jak tak dalej będzie to ciekawe kto te dzieci będzie rodzil za 20 lat. To po pierwsze. A druga sprawa jest taka. Dzieci, które mają dwóch ojców albo dwie matki są gnębione od małego, nikt ich nie lubi (a może jeszcze jakieś azjatyckie albo murzynek?). Wątpię, żeby ktokolwiek z was chciał być takim dzieckiem.

Gość kafe prześmiewca
@Pseudonim landrynkowy Jesteś za tym, aby geje się pobierali i żyli jak normalne "małżeństwo" :-D ? Nazywanie normalnym ślubu dwóch facetów jest jakąś parodią, tak samo jak nazywanie tego mianem "małżeństwa" Co najwyżej może stworzyć nowe dziwolągi słowne: Ślub 2-och mężczyzn - "małmeństwo" Ślub 2-óch kobiet - "żeńżeństwo" Małżeństwo jak sama nazwa wskazuje, jest zarezerwowane wyłącznie dla mężczyzny i kobiety :classic_cool:

Gość alefajniee
tak to poszukaj sobie takiej rodziny pederasto