Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszony_kamil

POMOCYYY! PIERWSZY RAZ Z DZIEWCZYNĄ - BOJĘ SIĘ! ;(

Polecane posty

Gość Przestraszony_kamil

Mam 18 lat. Moja dziewczyna chce uprawiac ze mna seks, lecz jestem w tym zielony, a ona miala juz wielu partnerow o wile starszych od niej. Boje sie, ze nie dam rady jej dogodzic lub ze wysmieje moje przyrodzenie (nigdy go jeszcze nie widziala) ponadto mam stulejke, co mam zrobic, przeciez jej nie odmowie ?!!!!! ;(((((((((

Gość .Husky
zacznij od anala dziewczyny to lubia 🖐️

Gość QQnaMuniu
idź na luż , a tak na marginesie to skoro jest doświadczona , to powinna wiedzieć jak Cie " wprowadzić"

Gość Przestraszony_kamil
Ale czy ona to lubi ? ;((

Gość Przestraszony_kamil
A co bedzie jak mi nie stanie ?!! utne go sobie chyba ! ;/

wez ja na piwko jak wypije ponad 5 i ty z 5 to ona bedzie zadowlona i ty, nie wazne jak ci pujdzie. A wogóle co sie stresisz jedziesz z koksem i tyle, myśl chłopie też o sobie nie bądz pizda, zycie nie polega TYLKO NA ZADOWOLANIU INNYCH. Jak jestes prawik i sie bardzo boisz to idz do burdelu potem sam bedziesz wiedzial co zle robiles nikt ci nic innego nie doradzi a jak tak to same swirki niewydymki.

Gość ze stulejka to bedziesz mial
problem, bo moj byly mial i okazalo sie ze stosunek byl dla niego bardzo bolesny lepiej najpierw rozwiazac problem stulejki a potem zabierac sie za seks

Gość Przestraszony_kamil
jak sie uporac ze stulejka samemu ?!

jak se nie oberwoe gwinta to niech lepiej uwaza ta dziewczyna bo chodzic bedzie jej ciezko oj ciezko.

samemu to se mozesz. Chlopie nie buj sie za 2 lata bedziesz mial inna takie zwiazki nie trwaja wiecznie, sie znia chyba zenic sie nie zamierzasz. Nie buj nic lecisz z koksem a jak bedzie to bedzie, dopiero potem bedziesz wiedzial jak z innym leciec w tany, a jak ci na niej zalezy i jestes nie doswiadczony to burdel, I POWIEM JEDNO dziewczyny z burdelu sa ok, nie oceniaja birora kase i tyle sie nie wstydz jak sie boisz chodz ja szedlem na calaka za kazdym razem i tobie tez tak radze.

Gość Przestraszony_kamil
chcialbym pojsc na calosc ale nawet nie wiem jak sie za to zabrac . ;(

Gość sxxxx
IDZ NA PARAFIĘ TAM CI WSZYSTKO KSIĄDZ WYTŁUMACZY.... ..... ..... ...... ....... ...... AMEN

Gość Przestraszony_kamil
ale ja jestem ateista

Gość sxxxx
MIMO TO IDZ ONI KAŻDEMU POMAGAJĄ NAWET ATEISTĄ ALBO ZADZWOŃ NA POGOTOWIE TAM UDZIELĄ CI INFORMACJI

chlopie, chyba wiesz gdzie co ma twoja dziewczyna. Gra wstepna (erogenne punkty kobiet sa wszedzie) za 1 razem nie wychwycisz, ale szyjak brzuch usta usta masowanko nóg, jak juz masz pod katrola wszystko to i piersi (musi tego chcieć) i ci mówie za 3-6 razem jesteś mistrzu chyba że jesteś cipa fajtłapa to ci nic nie pomoże.

Sex masz zapisany w genach. Kieruj się instynktem i chuvcią. NIe przejmuj się. Pieść to co cię w dziewczynie kęci. A co do stulejki, to najpierw w stanie wzwodu odciągnij całkowicie napletek i zobacz czy schodzi.

Gość Przestraszony_kamil
macie racje. poslucham was i tak zrobie .