Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawerter

moje marzenie

Polecane posty

Gość zawerter
nie zawsze jest taka możliwość

Gość .To lubię...
Zawsze jest obawa, że po drugiej stronie jest ktoś znajomy. A jeśli znajomy to może poznać nawet nie widząc twarzy, choćby po wystroju pokoju. A gdyby jakimś cudem zdarzyło się, że po drugiej stronie jest mąż? Sytuacja hipotetycznie możliwa :) A mąż to nawet i bez wystroju pokoju pozna, bo zazwyczaj ciało własnej żony zna dość dobrze.

Gość zawerter
heheh ciekawe teorie;) tylko wtedy taka sama wina męża jak i żony:) ja nie mam żony więc odpada ta możliwość. a gdyby to okazał się ktoś znajomy... suuper, fajnie mieć gorącą koleżanke:)

Gość już was nie ma?
i w tym problem, że nie zawsze jest możliwość

Gość .To lubię...
Owszem, taka sama wina męża jak i żony, ale znając mojego męża, to on by zaraz tak odwrócił kota ogonem, że wyszło by, że on święty, a ja ladacznica :D Biorąc pod uwagę, że mam pewność, że po drugiej stronie nie siedzi mój mąż może się kiedyś skuszę na takie ryzyko. Fajnie mieć gorącą koleżankę, ale jak byś się czuł mając świadomość, że masz gorącą siostrę :) A jeśli miałbyś powiedzmy ok.40 to może nawet i gorącą córkę ;)

Gość zawerter
nie mam dzieci ani siostry :P a jesli byłaby pełnoletnia to jej wybór co robi i jak :) hehe ja mam najmniejsze ryzyko natrafienia na znajomych ;)

Gość zawerter
ehhh czuje ze jestem wypełniony soczkami po brzgi.... Ehhh

Gość .To lubię...
Ja wiem, że mojemu bratu zdarza się bawić z kamerką :D I co do pokazywania się w kamerce to weź jeszcze pod uwagę, że większość kobiet ma spore kompleksy.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jejku... a wy tu jeszcze jesteście i nic się nie dzieje.... ale w was obaw a to najbezpieczniejsza rozkosz i w ciążę nikt nie zajdzie.... nie mogę zasnąć... kto mi pomoże?

Gość zawerter
gdzie bylas tyle... Ja chetnie pomoge...

Gość zawerter
gdzie bylas tyle... Ja chetnie pomoge...

leżałam..... myślałam..... o twoich palcach.... języku..... chciałbyś poleżeć obok mnie?

Gość zawerter
tak... ale nie lezałbym grzecznie...

musiałbyś.... jedyne czym mógłbyś poruszyć to oczy, którymi wodziłbyś po mnie.....

Gość zawerter
podziwiałbym twoje ciało i poddawalł się twej woli..

nie masz mnie podziwiać, masz mnie rozpalić wzrokiem...... umiesz tak?

Gość zawerter
przeszywałbym wzrokiem kazdy zakamarek twojego ciała. Błądził bym po nim dajac do zrozumienia że chce je ubóstwiac

możesz mnie ubóstwiać dlońmi..... możesz na mnie dmuchać żeby dreszcz przeszył moje ciało... czuje twój oddech, chce czuć... ręką dotykam piersi to twoja ręka... ja swoją dłoń kładę na tobie, czujesz.... chce żebyś go dotknął... i pomyślał że to ja...

Gość zawerter
o tak... Dotykam go.. Robi sie sztywniejszy... Łapie 2 palcami u góru i sciągam powoli skorke odslaniając lśniącą głowke... Ohh pragne twojej dłoni w tym miejscu

nie tak prędko, najpierw otrę się o niego swoim tyłeczkiem, biodrem, przycisne go udami.... a ty mnie przyciśniesz do siebie, mój kark łaknie twoich pieszczot, pocałunków, czuje twoje dłonie na ciele, dotykasz moich piersi, masujesz sutki... oblizujesz paluszek i wodzisz nim po sterczącym sutku a ja otwieram usta z rozkoszy..... twój palec ląduje w moich ustach.... a tym wzrokiem wędrujesz niżej.... niżej... dmuchasz mi w podbrzusze, czuję twój oddech i ciałem moim aż drga....a ty trzymasz ręką moje plecy... a drugą wodzisz dookoła...... nie mogę tego wytrzymać....

chcę ciebie...

Gość zawerter
wodze ustami po twoim podbrzuszu... Delikatnie laluje twoje cialo... Wysuwam jezyczek i zaczynam lizac nim twoja skore... Od brzuszka coraz nizej... I nizej... Rozchylam twoje nozki i caluje wewnetrzna strone twoich ud... Delikatnie dmucham w kierunku twojej myszki...

liż mnie... a moje soki lecą ci po brodzie, wodzisz mnie nosem... rzucasz spojrzenie na mnie a ja wiję się jak wąż... dosięga mnie fala i uderza mmą az drgam cała....

Gość zawerter
przepraszam...ale musze sie oddalic...w celu wiadomym:) a jeśli ktos się nie domysla w jakim...to juz mówie...ide uprawiac autoerotyzm poniewaz...nie jestem w stanie panować nad soba

a ja !!!!

Gość zawerter
chce lizac twoja szparke... Chce zeby wszystkie soczki spływały do moich ust... Wsune jezyczek delikatnie w twoje wnetrze... Docisnij moja glowe aby wszedł głębiej... Dłonmi bede dotykał i piescił twoje nogi... Poczuj rozkosz... Zacisnij cipke na moim jezyczku...

Gość zawerter
to jakis podszyw był

:) to ilu was tu jest? podglądacze.... ;)

Gość zawerter
zewrzyj zwieracz moja słodka...bo wkardnie się tam...ogoneczek napalonego kotka...