Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bydgoszcz czeka na burze

u kogo jest burza??

Polecane posty

Ja jestem w oś. wczasowym ok. 60km od Bydgoszczy, grzmi, ale to nie problem, gorzej że mam pod prawie pod oknem stary plac zabaw i przy tym wietrze jakaś karuzela czy inny badziew upiornie skrzypi :o Dodać do tego moją wyobraźnię i zaraz zejdę z tego świata :P

Gość marta2a1
dąbrowa górnicza. BURZA

Gość zaczynam sie martwic
Justynko pisałam ale brak zasięgu.Mogłabym zadzwonić do kapitanatu ale trochę mi głupio Poczekam jeszcze może złapią zasięg Trochę mnie zdziwiła ich zmiana decyzji odnośnie pogody

Gość korelja
marta 2a1 chyba straszna burza!! na redenie walą pioruny że szok. chorzów, dzisiaj właśnie byłam w chorzowie ok 20 i to stamtąd to szło do dg, ale nas minęło i przyszło z okolic sławkowa. ale przesuwa sie w Waszym kierunku.

Ja bym chyba nie wytrzymała i zadzwoniła do kapitana... Ale na pewno wszystko będzie dobrze 🌼 P.S. W Szczecinie (a konkretnie pod- pada).

Do kapitanatu moge jedynie zadzwonić.Oni mogą wywołac ich na radiu.Troche jeszcze poczekam W takich chwilach zaraz przypomina mi się Gniew Oceanu:(

Nie nakręcaj się niepotrzebnie... Chociaż w pełni rozumiem Twoje zmartwienie, bo ja jestem mistrzynią nakręcania się bez powodu, słyszę karetkę i od razu wydzwaniam do wszystkich, ale to jestem ja... Postaraj się nie martwić kochana...

Pokłocilismy sie przed wyplynieciem.Juz był w porcie ale wsiadl w samochód i przyjechał się pożegnac:)

Justynko dziękuję:) Najgorzej jak zaczyna sie człowiek nakrecać:O

Gość yyyyyyhhhhhhhhhhhh
Newsy Kraków: Od kopca Kościuszki a może i bardziej od Tyńca idą mocne błyski, nic nie słychać więc bardzo daleko. Ale jak idzie z tamtej strony to dojdzie i coś z tego będzie. Dla jasności dodam - jak piszę że od kopca czy Tyńca tzn., że od zachodu :) @ do Zaczynam się martwić: nie nakręcaj się na coś złego powinnaś wiedzieć, że warunki atmosferyczne niekoniecznie tragiczne wpływają na połączenia zwłaszcza komórkowe. Bądź dobrej myśli i tak będzie, nie martw się :)

yyyyyyhhhhhhhhhhhh zawsze mówię,że te najgorsze wiadomości szybko dochodzą Niepotrzebnie jednak ryzykują a ktoś sie martwi

Tofu ja nad morzem mieszkam więc źle nie jest

Dokładnie, najgorsze wiadomości szybko dochodzą, także nie masz co się obawiać :) tofu- ratuję się wachlarzem który kupiłam sobie 2 lata temu w Hiszpanii :classic_cool: Wszędzie z nim jestem- w autobusie, sklepie, szkole... Ludzie dziwnie na mnie patrzą, ale wnioskuję że mi zazdroszczą :D

A tak w ogóle to też sezon od kilku lat spędzam nad morzem- w Rewalu. Teraz wyjątkowo jestem w Szczecinie (ostatni zjazd w szkole).

Pytalam ,poniewaz tu gdzie mieszkam (od lat) wlasnie takie mam lato 38 stopni ,zero wiaterka .Duchota okropna .W domach w sklepach i pomieszczeniach jest klimatyzacja .Ale to co dzieje sie na zewnatrz okropienstwo

Tofu a gdzie mieszkasz?

Mieszkam w Azji(Japonia).Obiecalam dziecku wypad nad morze...ale jest taki upal ech>>>

w Katowicach burza zaczęła się około 22-23, na początku było groźnie i lunęło, ale wszystko szybko przeszło. a gorąco jak było tak jest.

W ŚWIDNICY KOŁO WROCŁAWIA JAK JUZ PISAŁAM ZACZEŁO PADAĆ KOŁO 16.00 I BYŁA GROŻNA BURZA PÓŻNIEJ BURZA PRZESZŁA ALE OPADY NIE I TAK PADA OD 16 Z GODZINNOM PRZERWA DO TERAZ. POWIETRZE ŚWIETNE I TEMP. TEZ OK 17 ST.C

Gość warmiannnnnka
A na warmii narobiło apetytu i przeszło!!!! Pobłyskało, powiało, pochmurzyło się. Cholera! 30 stopni w domu - jak tu spać?

u mnie jest 27 a i tak będzie mi cięzko zasnąć. Ale przy 30 to juz bym chyba poszedł na dwór spać :P

Gość lalamidoo
ja nie wiem.. po cholerę ktoś to filmował