Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim212

chcę zebyscie wyrazili swoja opinie

Polecane posty

Gość anonim212

hej, chciałabym żebyście wyrazili swoja opinie na temat kilku linijek moich wypocin ;) Nie jesteś sama wierz mi słuchasz kazdego ale nie glosu swoich dzieci gdyby nie było miejsca ciebie w moim sercu nie pisałabym tego i nie płakała po odejsciu Rozumiem, trudno byc sama trojga dzieci matka zawsze miałas w nas wsparcie mimo wszystkich przykrych chwil pomagalismy ci uparcie pewnie tego nie wiesz nie wiedział o tym nikt tego co w noc trzynastego opowiedziałam ci wiem ze duzo ze mna przeszłas zaluje tych wszystkich chwil, kiedy to przeze mnie po policzkach łzy spływały ci. nie zapomniałam, pamietam ze pomagałas mi niektore dobre chwile przed oczami mam jednak o tych mniej przyjemnych tez nie zapomniałam kiedys ci pokarze a sobie udowodnie ze nie skoncze tak jak ty z butelka wodki ukrywana w ubikacji z rozplakanymi dzieci, ktore patrza jak mamusie zabieraja panowie policjanci z wymowkami ze nie daje sobie rady ze ledwo co starcza mi na obiady ze zostałam sama ze nie jestem z siebie dumna ze zostala mi tylko trumna ze tak bedzie lepiej posłuchaj siebie jak ty pleciesz nie potrzebuje nowych rzeczy chce tylko zebys byla zebys troche sie zmieniła i nie piła wolałabym zebys mnie biła niz te bzdury roiła i zebys sobie uswiadomiła ze co by sie nie dzialo kurwa bede cie kochac ze bede cie szanowac i z opresji ratowac wiele mnie nauczyłas moze nie w taki sposob jaki chcialas to prawdziwe zycie mi pokazałas dziekuje za wszystko bo wiem ze sie starałas i moze ci nie wyszło bo pewnie nie tak to sobie wyobrazałas.

Gość anonim212
mozna tak to nazwac

Gość andie
ojj, szkoda że na taki temat, ale nawet wzruszające...

Gość kkdjfjjgjg
podoba mi sie

Gość jako wiersz
nie bardzo mi się podoba.Jako matka,popłakałam się.❤️