Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ucieszona

poradźcie mi!!udało się tym razem?

Polecane posty

Gość ucieszona

Tydzień temu spóźniał mi się okres więc zrobiłam test i wyszły 2 kreski przy czym jedna blada, wczoraj dla pewności zrobiłam kolejny test i znów wyszła blada kreska. Czy udało się i jestem w ciąży? dodam że jestem za grznicą i na przyszły tydzień wracam więc dopiero będę szła do lekarza. Ale czy mogę się już zacząć cieszyć?

Gość ucieszona
Czy któraś z was miała podobną sytuację? nie chcę sie cieszyć a potem rozczarować:(proszę wypowiedzcie się.

Gość ...///...
tak, ja tak mialam :) Gratuluje

Gość ucieszona
Dziękuję:) już cieszę się ale staram się nie tak bardzo:)

Gość namanowcach
ciesz sie bardzooo bo bedziesz miala dzidziusia,dbaj o siebie :)

Gość ucieszona
Dziękuję dziewczyny:) Dbam o siebie dlatego przerywam pobyt za grznicą i wracam do domu zadbać o nas:)

ucieszona ja tak mialam w tejo becnej ciazy. kiedy tydz. spózniał mi sie okres zrobiłam test ( i to w cale nie z porannego moczu jaki jest naintensywniej nasycony hormonem ) odrazu wuszly 2 krechy z czego druga blada. nie uwierzyłam i na nastepny dzien zroiłam po poludniu drugi i tez wyszlo to samo :) jeszcze u lekarza nie bylam ale ide we wtorek. a po za tym mam ciazowe mdlości itp. wiec kocana GRATULACJE 🌼🌼🌼

Gość ucieszona
Ja też mam mdłości tylko zastanawiam się czy czasami po prostu sobie tego nie wmawiam...do tego strasznie bolą mnie piersi...ja w piątek wracam do domu więc po 24 od razu idę do lekarza...musimy być pewni:) Tobie też gratuluję:)

na moje ooko to 2 testy nie klamia :) noo i twoj organizm tez. :):) ja tylko sie zastanawiam bo w pierwszej ciazy na piersiach miałam widoczna siatke zył a tym razem nie i nie wiem o co chodzi:(:(

Gość namanowcach
w ciazy piersi bolą a najbardziej sutki są tkliwe..jak dotknie to bardzo bola :)

Gość ucieszona
Jeszcze raz wielkie dzięki za te wszystkie odpowiedzi:)Dzięki wam cieszę się już w pełni jak mnie utwierdziłyście:D Mam nadzieję że już nie jestem sama tylko już we mnie jest mała istotka:) uciekam spać bo obie potrzebujemy dużo snu:)dobranoc

Gość ucieszona
Dokładnie ja tak mam nie dam rady się dotknąć bo bardzo mnie bolą:(

Gość ...///...
i uwazaj na siebie..od razu pamietaj zeby nie jesc pewnych rzeczy i nie brac lekow.