Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama kasieczeńka

tabsy anty, czytam ulotke i nie wiem....pomozcie mamy.

Polecane posty

Gość mama kasieczeńka

powiedzcie jak to jest z tymi tabletkami anty...wiadomo ze jak sie zapomni jednej i przyjmie po 12 godzinach to tej ochrony przed ciaza 100% juz nie ma. Ale czytam ulotke i tam jest napisane ze jesli zapomni sie w pierwszym i trzecim tygodniu to ochrona jest mniejsza, a jak w drugim i wezmie sie zapomniana tabletke nawet po 12 godzinach i dokonczy opakowanie to ochrona jest zapewniona i nie trzeba stosowac dodatkowej antykoncepcjii. To jak to w koncu jest?/Ja wlasnie zapomnialam 2 drugim tygodniu tabletki i wzielam po 17 godzinach ta zapomniana...a teraz sie obawiam...mam juz dwojke dzieci, i wiecej nie chce... nigdy nie bylam w podobnej sytuacji, a tabsy biore juz od 2 lat...poradzcie.

Gość vnm
najlepiej w takim przypadku dodatkowo się zabezpieczyć a nie rozmyślać : trzeba czy nie trzeba...za trudno używać gumki??? bosssszzzze :O

Gość mama kasieczeńka
ale mi nie chodzi o to czy sie dodatkowo zabezpieczac czy nie...napisalam tylko co jest napisane w ulotce. Mi cjodzi o sam fakt pominiecia tabletki, jak to naprawde jest???Moglam zajsc??Kochalam sie nie do konca nast dnia po pominieciu, potem sie skapnelam i wzielam zapomniana....kto cos wie na ten temat??Mozna wierzyc ulotce??bo i tak informacje w niej sa sprzeczne

Gość dsfdfsdfdff
A czy można wierzyć w Boga skoro go nie widać? :o:o:o

Gość mama kasieczeńka
ojej....czy ktos odpowie mi na pytanie, moze ktos byl w podobnej sytuacji??prosze o normalne odpowiedzi

Gość macie racje
a bo to raz zapomnialam tabletki? o jednej tabletki zapomnianej owulacji nie dotaniesz, nic sie nie stanie, nie boj zaby

Gość mama kasieczeńka
no dzieki, troche mnie uspokoilas:)