Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem n9iepewna

Fisting - probowal ktos ?

Polecane posty

Fev Ty nie pisz uległa z dużej litery, bo aż mi głupio :p Jakoś tak mniej szacunku dodaj, bom nie przyzwyczajona ;)

Gość Perwesjo po fistingiu
pochwa CI się rozciągnie :o i nie będziesz czuła penisa :o

Gość Perwesjo po fistingu
to tylko analny chcesz :P ;)

Perwersja :) spokojnie....swoje miejsce już byś przy mnie poznała:)...nie ma to jak uległa kobieta do dyspozycji dwojga dominujących....hmm....:) oddająca się z najwyższą miłością uniżonej ku.rwy:).... zostało mi 5 godzin snu....o zgrozo:O 👄)))

:D i proszę jak was łatwo sprowokować ;) Czuła strunę uderzyć i lada chwila razem "w łóżku" wylądujecie ;) fev na 5h to szkoda się kłaść. Tylko człowiek się potem rozbity czuje. A swoją drogą to o barbarzyńskiej porze wstajesz. Współczuje.

Gość Perwesjo po fistingu
fajnie :P :) tylko później może być tak ze Ciebie będzie tylko dłoń zadowalała :o :o

Fev szkoda, że daleko mieszkasz :) Szukamy co prawda do trójkąta drugiej uległej, ale może jakbym się postarała to udało by mi się przekonać Pana, żeby podzielił się władzą ;) Pomarańczo spokojnie, nie obawiaj się o moją satysfakcję. Nie zamierzam pozwalać sobie wkładać łapki codziennie, a jedynie sporadycznie.

ja probowalam :) za 3 razem weszla cala reka do cipki :) troche bolalo jak probowal, ale bylo duzo lubrykantu weszlo az mnie zatkalo bylam w ciazy i potem dzieki temu urodzila malego bez naciecia ani pekniecia krocza :) i musze powiedziec ze wcale nie ma sie duzej cipki po tym jestem po porodzie a seks smakuje lepiej nawet niz przed polecam fisting przed porodem :)