Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek sam jak palec

Czesc kochani szukam dziewczyny. Mam 21 lat, jestem

Polecane posty

niesmialy bardzo bym chcial znalezc kogo s kto mnie zrozumie, kogos do kogo bede mogl sie przxytulic, wyzlalic, pokochac. WIem, ze to moze smiesznie brzni... Nie mam nikogo i nigdy nie mialem. Chcialbym mioc kochac i byc kochanym...

Mam kota, wiem, ze wchodzisz na kazdy temat i piszesz nieprzyjemne rzeczy. Nie wiem czy rozumiesz mnie, nie wiem czy rozumiesz co chcialbym poczuc.

Czy kazdy czlowiek, ktory chce uczucia i mowie o tym glosno to cipa ?

Gość pijanapowietrzem
A skąd jesteś?

Gość anka.skakanka
staszek jesteś pierdolnięty :O to, że facet jest nieśmiały, to oznacza, że od razu cipa? Ale fakt, to że jesteś nieśmiały utrudni ci znalezienie jakiejś dziewczyny... Bo my z reguły lubimy facetów pewnych siebie, którzy nas podrywają, zdobywają. Jesteś przystojny? Jak wyglądasz?

Gość rozumiem ból chłopaka
nie jestem zainteresowana kimś, kto opisuje siebie w taki sposób, narzeka, użala się nad sobą, beczy jak pipa. facet powinien być męski, tzn. większy i silniejszy ode mnie, taki twardziel, który się nie boi samotnej przyszłości, który nie zastanawia się nad tym aspektem szczególnie, ale kiedy ma ochote się pobzykać to zawsze uda mu się kogoś uwieźć jakimś słodkim tekstem, albo dotykiem. oczywiście prawdziwy mężczyzna ma znacznie więcej ciekawych cech. dla mnie wymarzony facet to ktoś z nieskrępowanym umysłem, nieprzeciętną wyobraźnią potrzebą ciągłego rozwoju, pogonią za marzeniami, poczuciem że może wszystko i żadne naturalne granice nie stanowią dla niego większych barier. :) - opisałam swój ideał, którego poszukuje. ;)

Gość pijanapowietrzem
powodzenia

Gość pijanapowietrzem
powodzenia

Wygladam normalknie tak przynajmniej wszyscy mi mowia, jestem z wojewodztwa pomorskjiego. Odchudzam sie i dobrze mi idzie. Jestem niesmial ydo dziewczyn.Zawsze bylem wlasciwie niesmialy wlasnie do dziewczyn. Wiem, ze dziewczyny wola pewnych siebie.

Jesteś chyba ostatnim desperatem aby szukać w takim miejscu dziewczyny. To nie czat czy portal randkowy i zacznij właśnie od tego - nauczenia się że nie każde miejsce gdzie przebywają ludzie to miejsce abyś i ty wkraczał ze swoim pragnieniem, którego najwidoczniej nie potrafisz spełnić w normalny i tradycyjny sposób. A te pragnienia? Cóż są strasznie infantylne i żenujące w swej bezpośredniości, pomyśl troszkę, trzeba się odpowiednio zaprezentować a wykładanie kawy na ławę w stylu chcę być przytulany, kochany, zrozumiany jest wręcz śmieszne. Przecież wiadomo że w głębi duszy każdy potrzebuje tych rzeczy, nie trzeba o tym pisać. Ty się bezwstydnie wręcz obnażasz emocjonalnie nie pozostawiając z siebie nic co mogło by kogoś zainteresować. Jesteś facetem i to także do czegoś zobowiązuje a tym czymś nie jest bynajmniej taka "żebranina" bo "już nie wytrzymasz".

Iwesz ja po prostu jestem soba. Moze wlasnie dlateo jestem samotny kolego. Nie potrafie oszukiwac, nie chce oszukiwac.

Gość czułu_roman
ja tez jestem samotny i czuły i z pomorskiego mam jedną wadę nie umiem pływać Kurwa jaka siara kto mnie nauczy ?

Ok zycze wam wszystkiego dobrego. Moze macie racje, nie umiem sie zaprezentowac, ale jesli szukanie osoby, ktora mozna kochac jest jak reklama telewizyjna to chyba nie do konca dla mnie :(

ja mam awersję do nieśmiałych chłopaków a przyznam szczerze, że jeszcze do niedawna tacy mnie pociągali :O Podobało mi się, jak nieśmiało na mnie zerkali i miałam to poczucie, że im się podobam. Ale kuźwa, ileż można się starać o faceta? Niech on też się postara! No koorwa, Ostatnimi dniami to mi się palant trafił :O podobał mi się, ale był trochę wstydliwy w stosunku do dziewczyn. No to spoko, ja byłam sobą, fajnie się gadało, spędziliśmy miło czas, było widać, że się dobrze bawi, zaprosił mnie drugi raz, znowu to samo, obiecał, że się odezwie i koorwa cisza! :D zachował się jak cipa, która nie potrafi prosto z mostu powiedzieć "nie pasujesz mi, nie chcę tego ciągnąć" ;) Odechciało mi się nieśmiałych facetów, teraz chcę takiego, który sam będzie o mnie zabiegał, mam dość zachęcania facetów, starania się bo on jest nieśmiały. Przykro mi autorze, musisz się przełamać.

Pewnie masz racje, ale po nicku sadze, ze tez nikogo nie masz ?

Loooser, racja. Ja spotkałam niedawno faceta, który na powitanie dał mi kwiatka i walnął tekstem "Dla jedynej pięknej" i "róża, która piękna, to nie przyćmi twego uroku" :O miało być miło, zabrzmiało żałośnie. Facet nieśmiały, ubrany jak stereotypowy informatyk, ciągle gadął o czymś takim jak demotywatory czy o internecie i to jeszcze się zmuszał bo po prostu był nieśmiały, aż szkoda mi się go zrobiło, na koniec spotkania pocałował mnie w rękę :O Nie szukamy cwaniaków, którzy nami pogardzają, ale cieszymy się, gdy to od faceta wychodzi inicjatywa i to on stara się, aby spotkanie miło przebiegało. Niestety, w moim przypadku to ciągle ja się pociłam nad dobrym spotkaniem i już tego mam dość, więc nieśmiały jest u mnie spalony.

Rozumiem was, znikam z tego tematu bo widze, ze nic tu po mnie. Wszystkiego dobrego. Mam nadzieje, ze chociaz wam sie w zyciu powiedzie.

Po prostu spróbuj sie przełamać ;) Albo spotkać dziewczynę, jaką ja byłam jeszcze niedawno - która lubi nieśmiałych. A jak już ją poznasz, to spróbuj się otworzyć, żeby jej nie odstraszyć :O Po prostu zrób coś. Albo załóż konto na sympatii - ja już miałam stamtąd jedno spotkanie. Moja znajoma poznała swojego chłopaka na fotce. Dla nieśmiałych takie portale są dobre. Też ci życzę wszystkiego dobrego :) i powodzenia.

Chcialbym zeby sie powidlo.

Gość dfkshgsdfkdhgsdfk
eno ludziska co chcecie od chłopaka? może nie miał farta znaleść dziewczyny...nie ma 60 lat tylko 21 to żaden wstyd nie mieć kobitki w tym wieku:)

niby nie wtyd, ale mam wrazenie, ze za pare lat tez bede sam :(

Gość dfkshgsdfkdhgsdfk
eee tam:) facet ma zawsze łatwiej. No musi mieć naprawdę ciężki charakter żeby nie znaleźć laseczki

Gość dfkshgsdfkdhgsdfk
a skąd jesteś?

Z pomorza :)

Gość dfkshgsdfkdhgsdfk
hmm no ale to napisz cokolwiek o sobie, o zainteresowaniach, marzeniach.

Gość celulitttttt
bylabym zainteresowana ale jestem gruuuuuuuuuuuuuuba;p

Intersuje sie polityka, intersuje sie markeingierm, lubie czytac ciekawe ksiazki, interesuje sie technikami sporzedazy,a marze o tym zeby wreszcie kogos znalezc.

Gość dfkshgsdfkdhgsdfk
a jakiej dziewczyny szukasz?