Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzis Sama

A ja wlasnie pije winko. Przylaczy sie ktos?

Polecane posty

Gość sranie w banie.....
Dzis Sama - ja się pisze:)

Gość diabelkowa007
Ok spadam bo przyjechał Milego wieczorku zycze:) mam nazieje ze kanapeczki smakowaly:D

Gość Piotrek sam jak palec
oriental Chcialbym trafic na kogos takiego jak Ty, nie jestem zbyt przystojhny, moze nie jestem barzo smnialy, ale mam tez swoje zalety, nie jestem materialista, tak mnie wychowano. Nie wiem czy to dobrze czy zle. Nie chce byc sam cale zycie. Jesli mailbym sam siedziec w domu cale zycie zniszczylbym sam siebie. :( Zawsze mozesz odejsc od czlowieka, ktory niszczy Ci zycie. Wiesz moze to sie wydaje glupia rada, ale zaslugujesz na kogos kto Cie doczeni, bo mnalo jest osob takich jak Ty.

Gość oriental
Wiesz chyba trafiłaś z tym molestowaniem nigdy tak o tym nie myślałam ale tak jest . Zawsze mi wmawiał że nic nie potrafię zrobić , załatwić i faktycznie jak czułam że stoi za moimi plecami to wszystko mi leciało z rąk . Mówił też że gdyby nie on to żyłabym teraz w patologii .

Gość piwko może być?
GRATULACJE!

Gość aha i achh
Wróciłam. Pięknie było. Drzewo nade mną, przez gałęzie gwiazdy widac. Wino, gwiazdy, podświetlone światłem od sąsiada lampy drzewa i krzewy. Cud miód i orzeszki. :D Idę spać, dobranoc.

Gość oriental
Mnie też tak wychowano że nie liczy się kasa tylko ludzie , wiesz ja też miałam okropne dzieciństwo w pewnym momencie przeżyłam nawet załamanie nerwowe ale dałam radę , podniosłam się teraz cieszę się z każdego wschodu słońca ,każdego drzewa itd. do szczęścia brakuje mi tylko własnego mieszkania żebym mogła spokojnie żyć z moją córcią .

Gość piwko może być?
No nie wiem skąd Ci się wzięły orzeszki o tej porze roku? :P Dobranoc wszystkim!

Gość sranie w banie.....
miałam nie pić tego drugiego pifka... właśnie zarwałam konkretnego dołka:( fuck co za życie...!!!

Gość piekielnie gorące lato
Oriental, są ludzie, którzy w kłótniach mówią straszne rzeczy. W ramach obrony. przynajmniej w ich mniemaniu. A taki naprawdę wcale tak nie myślą. Mam nadzieję, że Twój mąż należy do tej grupy. Szkoda, że nie możesz wyjechać choć na trochę z córką. Widzę, że rozważasz poważnie odejście, mam nadzieję jednak, że uda Wam się jakoś dogadać.

Dobranoc, Piwko! :)

Gość oriental
Poważnie myślę o odejściu bo to się ciągle powtarza , już nie mogę wytrzymać psychicznie . Nawet nie wiem czy go jeszcze kocham a tak nie powinno być .

Ja jakos nie umiem sie podniesc. Gdziekolwiek sie pojaiew czuje sie jakis taki odrzucony. Oriental, odejdz od niego, uluz sobie nzycie z kims kto Cie doceni..

A dziękuję (jeśli to było do mnie), też się cieszę :D A drinki już mi trochę uderzyły...do głowy :)

Gość oriental
To nie jest niestety takie proste , nie wiem czy dam radę , jak to zniesie moja córka .

Heh wiem, ze to nie jest proste. Zle znoisilem gdy moi rodzice chciali sie rozstac. Oriental wydajesz sie byc kobieta taka inna niz te wszystkie materialistki...

Wiesz, Oriental, znam przypadek, gdzie udało się szczerą rozmową taki problem rozwiązać. Choc nie trwało to krótko.Sama wiesz, co musisz zrobić. Szkoda, że nie możesz choć na jakiś czas pomieszkać sama z córką.

Gość oriental
Dla mnie zawsze na pierwszym miejscu były uczucia , nie mówię że jak jest dostatek to jest żle ale przychodzą w życiu takie chwile że pełny portfel nie ma żadnego znaczenia . Wychowałam się w ubogiej rodzinie więc wiem co to niedostatek ale są na świecie ludzie którzy mają jeszcze gorzej , chociażby ludzie np. w Afryce oni nie znają nawet dostatku wody !

Brunet... No co Ty. Pewnie że nie podam :) To i tak dużo że wrzuciłam TU swoją fotę :)

Gość grants+cola
a ja mam ochotę na whisky która leżakuje w zamrażarce. Niestety wysłuchuję pijackiego bełkotu mojego ex faceta. Nie chce pokazywać że mam jakikolwiek alkohol w domu. Z ex rozstalismy się 3 lata temu ale wynajmujemy razem dom- ja górę, on parter. Zdawało egzamin ale się posypało jak poznałam kogoś

Ja nie mam ochoty na alkohol tylko na uczucie :) alkohol raczej jej zabija

grants+cola- jak dla mnie, na maxa ciężki układ... Ale whisky ze sprite'm...nie powiem...wypiłabym :)

Gość oriental
Uciekam bo kleją mi się już oczy , pozdro dla wszystkich i życzę udanych związków i dużo miłości . Piotrek wierzę w to że gdzieś czeka na ciebie ktoś kto cię pokocha z całego serca i tego ci życzę jak również dużo wiary w siebie bo jesteś wyjątkowy ! Może się jeszcze spotkamy na tym forum . Pa