Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyy jestem

Mój chomik jest homo !! - cz. II

Polecane posty

Gość zalamanyy jestem

więc... nie znalazłem nigdzie nic na temat tego, w jaki sposób można wyleczyć chomika z popędów homoseksualnych (m.in. wącha i liże odbyty innego samca :O) zaraz, wróć, wogóle nie znalazłem żadnego info o występowaniu homo wśród chomików - mój chyba jest jakimś wyjątkiem, nie wiem już co robić, mój chomik stał się zakałą rodziny, czarną owcą i pośmiewiskiem :O jeśli ktoś nie widział mojego pierwszego topicu na ten temat to zainteresowanych zapraszam tu: http://tnij.org/hmga hmm tak się zastanawiam, ktoś pisał, że powinienem dokupić nowe, młode chomiczki, aby mój mógł je zaadoptować, bo przecież to, ze jest homośkiem nie znaczy, że nie posiada instynktu ojcowskiego (poza tym chcę zostać dziadkiem), tak, wiem, pisałem, ze nie toleruje adopcji wśród homoseksualnych par, ale to mój chomik! i zrobię wszystko aby był szczęśliwy !! hmm a może jakiś zwierzęcy psycholog? są wogóle tacy?

Gość no nie wiem nie wiem
adopcja przez takie pary jest nielegalna w pl wiec możesz mieć problemy

Gość lamacz lodów
:D :D :D

Gość zalamanyy jestem
nikt mi nie pomoże? :(

Gość fsfsfggddddddd
U zwierząt skłonności homoseksualne są spowodowane wieloma czynnika; niska pozycja w stadzie, brak partnerek, albo próba dominacji nad innym samcem. Twój chomik nie jest pedałem bo mitem jest, jakoby homoseksualizm u zwierząt był spowodowany czymś więcej, niż stosowaniem starej zasady "jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" 🖐️

Gość zalamanyy jestem
widocznie jest desperatem biedak :O

są zwierzęcy psychologowie, ale oni się raczej chomiczkami nie zajmują :D chociaz nie wiem!