Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde spieszy mi się

ile się czeka na sprzedaż mieszkania???

Polecane posty

czy ktoś się orientuje w jakiś statystykach? wiem że to jest bardzo względna sprawa, ale tak na oko, może ktoś wie? mieszkanie ładne, po generalnym remoncie, od razu do zamieszkania w centrum miasta ok,90 tys.ludności czy ktoś się orientuje czy w grę wchodzi np. miesiąc czy rok czekania?

Gość to zalezy od ceny
jak jest niska to sprzedaja sie na p niu, nawet czasem ludzie nie ogladaja mieszkania a juz wplacaja wadium, jak wysoka, mozesz czekac i 10 lat, az nie opuscisz remoncik - no fajnie, ale wiele ludzi chce miec sciany i meble takie jak sami sobie wymyslili

Gość tak długo się czeka
aż się znajdzie kupiec :P jest szansa, że jak dasz taniej, będziesz krócej czekać

Gość yyyyhhhhhhh
to zależy od ceny jakiej żądasz w stosunku do mieszkań dostępnych na rynku w twojej miejscowości. Taknaprawdę nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Możesz znaleźć szaleńca, który kupi mieszkanie od ręki bo się napali lub trafic na posuchę u siebie i czekać rok,no albo zbyt dużo chcesz.

dolnośląskie, 60 m2, myslimy, żeby wystawić w cenie 210.000 Mieszkanie jest od razu do zamieszkania, w części umeblowane w wysokim standardzie (kuchnia, łazienka)

a gdzie sugerujecie wystawić ogłoszenia poza internetem? Czy teraz już wszyscy szukają w necie?

Gość tylko w necie

Gość ja sprzedałam na drugi dzień
jak dałam ogłoszenie do gazety. :-)

czyli jednak gazety nadal na topie? ;-) zatem wyślę tez do gazety :-)

Gość julka kulka
ciup za taka cene to wole dolozyc i wybudowac sobie dom, maly bo maly ale z ogrodem

Gość julka kulka
ludzie poszaleli z tymi cenami mieszkan nikt za taka cee nie kupi , chyba ze jakis idiota, ktory sie zadluzy na 30 lat

Gość julka głupia jesteś jak but
ja tam wolę mieszkać w mieszkaniu w centrum miasta niż na jakimś wypizdowie :-O a i jeszcze jedno nie mierz wszystkich swoją miarą są ludzie, którzy mają kase i chętnie kupią fajne mieszkanie bez zadłużania się na 30 lat

Gość gość
jeśli będziesz na własną rękę, to moim zdaniem długo lepiej przez jakieś biuro nam się udało szybko przez biuro abrys

Gość gość
to zalezy wyłacznie od ceny weż porosklejaj zdzierki na osiedlu - często ktos kto tam mieszka szuka mieszkania

Gość gość
Dobrze dziewczyny mówią, a jeśli szukasz notariusza który nie bierze dużej taksy notarialnej to ja śmiało mogę polecić http://www.krakownotariusz.com.pl/ bardzo dobrzy specjaliści i co ważne, wszytstko po kolei wyjaśniaja

Gość gość
Jeżeli chcecie sprzedać swoje mieszkanie i nie czekać kilka lat na kupca to warto skorzystać z usług biura nieruchomości. Jak sprzedawałem mieszkanie to zgłosiłem się do www.expert-nieruchomosci.eu i polecam ich również wam.

Gość gość
Ja czekałam dość długo. W końcu postanowiłam zgłosić się do biura nieruchomości i to był dobry wybór. W sprzedaży mieszkania pomogło mi biuro http://www.wronarentals.com/ i polecam ich również wam.

Gość gość
Może cena mieszkania jest zawyżona? Warto zgłosić się do biura nieruchomości, które wyceni mieszkanie. Od siebie mogę wam polecić biuro nieruchomości www.taksator.info z Częstochowy. Zajęli się wyceną mojego domu.

Gość gość
Na stronie http://wykup-nieruchomosci.pl jest namiar na firmę która ode mnie kupowała mieszkanie niedawno. Lokalizacja była średnio atrakcyjna poza tym u nas w miejscowości to jednak mało kto chce zamieszkać – ludzie się częściej wyprowadzają także miałem problem ze sprzedażą i taki skup był jedynym rozwiązaniem.

Gość gość
To zależy od bardzo wielu czynników. Ja na przykład wystawiłam moje biuro w dobrym biurze nieruchomości ale wcześniej jak to się mówi poddałam wycenę moje mieszkanie w www.karolinatanska-wycenanieruchomosci.pl.Wycena nieruchomości to bardzo dobry sposób również na sprawdzenie ile warte jest mieszkanie. Ja osobiście wyceniła bym i sprzedala za mniej ale nie uwzględniłam kilku czynników, które zauważyła osoba z biura.

Gość gość
Zalezy od wielu czynnikow. Male mieszkanie a cena moim zdaniem raczej wysoka jak na ten metraz, zwlaszcza ze miasto nieduze.ale chyba dlatego,ze po remoncie. podlogi drewniane? jakie okna? Moi rodzice w marcu sprzedali dom, w miasteczku ok 9-10 tysiecy mieszkancow, metraz 110 m kw. - nie liczac w tym strychu - podworko spore, maly ogrodek z jabloniami I grusza I orzechem wloskim, male zabudowania gospodarcze. poszlo za 220 tysiecy. - chcieli 240 ale znizyli cene. sprzedali nieco ponad pol roku po wystawieniu. zachodnia Polska.