Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magestidżers rembers ego

GRUBE BABY SĄ OBLEŚNNE I POWINNI JE POWYSTRZELAĆ!!!!!!!!

Polecane posty

Wracając z pracy wstąpiłem do macdonalda na chesburgera i shejka usiadłem sobie tak że na przeciwko przy sąsiednim stoliku siedziały dwie grube dziewczyny nie dość że były grube to jeszcze obie ubrane w mini i te spasione serdele na wierzchu jak jedna wstała do kibla to myslałem ze rzygne na sam widok no i oczywiście wpierdalały jednego hamburgera za drugim potem jeszcze przyszły i żarły lody i ciastka jak świnie jakieś jednej się na bluzke ketchup z chamburgera wypierdolił i taka umazana świnia jeszcze się śmieje do drugiej :P No dobra jeszcze bym to tolerował ale,jak zaczeły się do mnie usmechac i zalotnie spogladać a potem chihotać jedna do drugiej to myslałem że im kuurwa z grubej rury powiem że wyglądają jak świnie co one sobie myślały że ja polece na takie sadło...:P

Gość ja tez nie jestem chuda
bo waze 65 kg przy wzr 174 i co, zasluguje na eksterminacje?

nie no ty nie jesteś aż taka gruba raczej normalna prawidłowa waga:) ale,jak byś zobaczyłe te grube świnie ja nie wiem ale,na moje oko to po 120kg to one miały a ta druga to nawet nie wiem czy nie więcej:P

No może i są 'obleśne', ale co, gwałcą Cię, że od razu chcesz je powystrzelać? :P

Gość popieram streśćto
ale mnie rozbawiłeś opisem tych świn;p i pomyslec że jeszcze w macdonaldzie się stołują ... a może się chciały z tobą podzielić swoją przekąską;p

Gość rzeźnik z zawodu
ale to prawda jest i gdy widzę takie maciory w realu to porównuję z warchlakami oraz maciorami i knurami , które idą pod nóż każdego dnia i każdej nocy , wiele macior przypomina te obrzęrające się na ławkach w parku , zaliczam je swom wzrokiem i biorę pod nóż :)

Gość rikk
a waze 69 kg 165 mam sie zabic? juz byłam na diecie schudlam do 60 kg i wylądowałam w szpitalu..no super poprostu..

Gość ola co strzela gola
Tycjan ,to ty??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

A mi sie wydaje mam kolezanke wazy ponad 100 -we .stara zakrywac sie to co mniej apetyczne:)Ale tez zwrocilam kiedys uwage na wage taka jak wyzej...krora wystawila swoje sadlo ...wszystko wisialo wymiotowac mi sie chcialo >zachowywala sie wprost ochydnie ...czasami ubior duzo zmienia