Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepocieszony

Dziewczyna i włosy łonowe

Polecane posty

Gość niepocieszony

Witajcie, mam pewien problem... bardzo podobaja mi sie włosy łonowe ale moja obecna dziewczyna nie godzi sie zeby je zapuscic albo nawet zrobic sobie paseczek ;/ moja eks miala cudowne włoski i bardzo mnie to podnieca jednak Ta jest nie ugieta :(

Gość .To lubię...
Pewnie młoda bardzo i ulega modzie. Nie działa na nią argument, że to jest dla Ciebie podniecające? Może poczekaj do zimy, jak nie będzie upałów to może łatwiej będzie ją przekonać.

Gość niepocieszony
Jedyna moja nadzieja z mamusi - ona jest dość konserwatywna, więc się nie depiluje tam.

Gość moj facet mial to samo
i zrobilam to dla niego - zapuscilam sie nie tak do konca, ale jednak!

Gość prorokee
ja mam odwrotny problem,moja ma futerko i nie chce sie ogolic.to może się zamienimy??

Gość niepocieszony
Ty sie ciesz chłopie ja marze o takim czyms ... ;)) jeszcze powiedz ze w ogole nie goli bikini to zwatpie chyba w sprawiedliwosc

noż chłelerka....mam podobnie....nie znoszę włosów a ten mój facet ciągle o nie marudzi....zima troszkę zapuszczę dla niego....teraz jest za ciepło na nie..

Gość Iwcia-29
ja nie gole włosków a w stringach wycięciach to mi wychodza na wierzch zastanawiam sie czy nie zgolic pójsc za krzykiem mody

Gość ja233
Maiłam podobnie mój były ciągle chciał bym nie goliła włosów więc je zostawiłam dla świętego spokoju nie goliłam ponad miesiąc wszystkich włosków więc możecie sobie wyobrazić totalny busz na nogach na cipci ale potem zgoliłam bo już sama nie mogłam wytrzymać

niepocieszony, poczekaj- przyjdzie zima, mrozy, to i łatwiej dziewcze da się przekonać ;) póki co, musisz 'przecierpieć' ;)

Zabierz jej wszystkie możliwe maszynki do golenia to będzie musiała zapuścić :P Ale tak swoją drogą to jej nie rozumiem, przecież taki paseczek czy krótko przystrzyżone to naprawdę fajnie wyglądają.

Gość niepocieszony
no własnie nie takiej, nic nie wspominam o tamtej tylko mowie ze tak jest fajnie, tak mi sie podoba ale nic to nie daje:(

Gość MAMAAAAAAAAAAA MIAaaaa
Kurde moj chlopak niedawno mi powiedzial ze podniecaja go wloski;/. ja niecierpie ich tammm;/ nie ze wzgledu na mode ale ogolnie czuje sie jakby to ujac "zadbana" jak jestem gladziutka;/...ehhh chlopaki, chlopaki......

Gość swender
słuchajcie swoich facetów bo to im macie się podobać a nie innym kobietom nie ulegajcie modzie na całkowite golenie, bo i tak nie pozujecie tego publicznie to po co temu ulegać skoro waszemu facetowi odpowiada naturalny zarost

Gość EnrikoPiko
fuuj gładziutka jak gumowa lala 0 kobiecości ble

Gość skunks20
włosy są cool a laski co się golą wygladają jak dzieci mi tam nie chce stanąć pyta przy takiej nawet jak robiła mi kiedyś loda taka jedna to musiałem sobie mysleć o innej fajnej dupie co miała zarośnietą kuciapkę

Gość niepocieszony
no dobrze ale jak to zmienic :( ona jest serio uparta:(

Gość Dziewcze z Bilograja
Moj nowy chlopak tez lubi wloski (tylko na gorze na wzgorku a reszta gladziutka). Moi poprzedni woleli cale ogolone, ja rowniez czuje sie o wiele lepiej ogolona ale zapuscilam dla niego. Poczatkowo czulam sie fatalnie, jakby wloski to bylo cos zlego i swiadczylo o zaniedbaniu ale po czasie sie przyzwyczailam i nawet mi sie spodobalo. Teraz nosze roznie, raz ladnie zarosniety trojkacik (i czasem go farbuje), raz paseczek a raz calkiem na zero :) I kazdy jest zadowolony, i ja i moj chlopak.

Gość Dziewcze z Bilograja
Nie wiem jak przekonac takiego uparciucha, moj facet nawet mnie nie prosil, wspomnial ze fajnie gdybym zapuscila wloski i gdy wyjechal na miesiac za granice zrobilam to i mial mila niespodzianke po powrocie

Gość niepocieszony
no ja tez nieraz wspominałem ze tak jest ładniej i w ogole ale ona zawsze ze jej jest tak wygodnie ... ehh

Gość niepocieszony
Dziewcze z Bilograja - dlaczego mało jest takich dziewczyn jak Ty... niby chcecie sie jak najbardziej podobac ale jak was o to prosimy to nie... ;| a chyba najwazniejsze jest ze sprawic partnerowi przyjemnosc ...

Gość do Dziewcze z Bilograja
masz nowego chlopaka i juz mu cipke pokazujesz?

Gość do niepocieszonego
Ja dziękuję losowi, że żyję w czasach, gdy gładka cipka jest standardem. To jest bardzo fajna moda i wydaje mi się, że raczej nie przeminie, bo znajduje coraz więcej zwolenników. Nie wiem co Cię podnieca w tych kłakach. Przecierz gładkie ciało jest takie miłe w dotyku, a poza tym wygolona cipka wygląda tak ładnie. No i dziewczyny chyba to uczucie gładkości polubiły także. Dlatego moim zdaniem to Ty powinieneś zmienić swój stosunek do włochów, a nie wymagać tego od dziewczyny.

Gość FFF1
LWCIA29....to się odezwij do mnie... Bo uwielbiam jak włoski wystają..jak jest ich dużo.. Podnieca mnie to...chyba najbardziej u kobiety.. czekam. M.

Gość A CO TO MOŻE BYĆ????
JAK WŁOSKI ŁONOWE ROSNĄ WSZĘDZIE- NA UDACH, NA BRODZIE NA PLECACH... TE NA CIPCE TO PRZY NICH MAŁE MIKI :(

Gość FFF1
Mój mail..Bo nie widac go przy poprzednim moim wpisie: fferdynand@gmail.com