Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mnie luty dla ciebie maj

LUDZIE SZUKAJA MIŁOSCI NA SIŁĘ!

Polecane posty

Gość dla mnie luty dla ciebie maj

jak dziewczyna /chłopaka jest sam/a a ma np. 23-25 lat to juz wielkie haaaaalo, czuje sie presje otoczenia wszyscy sparowani- a ja co, gorsza/y mam byc? i tak się zwiąże ktos z kims , z rozsądku, ze strachu przed samotnoscia, zamiast poczekac na prawdziwa miłość, bierze byle co, a potem po 5-8 latach zakłąda na kafe topik w stylu "Nie kocham juz męża", "Jestem zakochana ale nie w mezu" itd

nie ma reguły autorko :) czasami jest big love, ludzie świata poza sobą nie widzą a po paru latach gotowi się pozabijać :p ;) ludzie są zmienni niestety :o a miłość kapryśna i wymagająca

Gość W przypadku roznych osob
Juz starasz sie wybrac rozsadkiem, co oznacza, ze pewnie tak wybierzesz.

no coz jestem akurat w tym przedziale wiekowym i wiem juz ze swoja milosc zycia stracilam,nie mowie ze juz nie spotkam wielkiej milosci-tego nie wiem ale wszystko zostalo przy tamtym,poprostu. i nie nie czulam presji by sie wiazac na cale zycie,to chyba bardziej byla wewnetrzna potrzeba niz presja...

Gość tyle że ze
Weź pod uwagę że wybieranie tylko miłością ale z wyłączeniem rozumu....prowadzi do porażki , nieuniknionej porażki miłość jest niezłą podstawą choć niewystarczającą do utworzenia związku ale to rozsądek powoduje że związek ma szansę trwania i tylko rozsądek zapewnia udane życie i rozwój uczuć owszem ....dobrze aby pojawiło się iskrzenie i chemia pomiędzy nimi .....ale to rozsądek powinien zadecydować czy dać szansę aby z iskrzenia rozpalić wielki płomień i dać szansę na utrwalenie chemii miłość jest decyzją podejmujmy rozsądne decyzje lepiej z rozsądku zacząć budowanie miłości niż liczyć że miłość zastąpi rozsądek..........sama miłość to jest za mało i szybko się kończy

Gość kobieta żyjące bez seksu
Przecież do stworzenia związku wystarczy, że ludzi nie odrzuca na swój widok, jakoś się z sobą dogadują oraz mają wspólne cele. Wielka miłość? Czy w ogóle jest i skąd wiadomo, kiedy to ona? Czy warto na nią czekać i raczej się nie doczekać i umrzeć w samotności, czy związać się za młodu, wyprodukować dzieci i wspierać się przez resztę życia?