Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calijanka

Czy uzywacie zeli nawilzajacych do pochwy?

Polecane posty

Gość Calijanka

Jesli tak to jakie polecacie. Mam straszny problem odkad zazywam tabletki. Po kazdym wspolzyciu mam ja tak obtarta ze wysikac sie nie moge.

Gość Calijanka
hallo

wiesz... dobra gra wstępna działa cuda ale jak nie ma weny albo czasu, to używam intimel - nawilżający żel intymny dla kobiet firmy emo farm nie pamętam, gdzie go kupiłam, ... ano własnie, widzę, że przeterminowany... trzeba kupić nowy, chociaż używam incydentalnie, ale niechby sobie leżał w razie W :)

Ja nie mam, ale czasem żeby urozmaicić - durex czerwony (rozgrzewający) :) Zdecydowanie poooooooolecam ;)

Gość
durex czerwony, durex 2 w 1 (ten do masazu, chociaz ze wzgledu na ksztalt moze byc nawet i 3 w 1;) ) jakikolwiek zel sexshopowy na bazie wody, ja mam taki w tubce blekitnej, pisza nanim aqua i costam jeszcze nie pamietam

bazienka, a ten 2w1(3w1 ;)) jaki ma zapach i smak? Bo np. przy niebieskim myślałam że pójdę do Rygi :P

Gość ja polecam durexa
niebieskiego- mi najbardziej pasował. Czerwony chyba- rozgrzewający- dla mnie był zbyt rozgrzewajacy ;) zielony też nie był zbyt dobry... Jakiegoś z apteki żelu też używałam, ale był do dupy :D

Gość
zapach ma taki cytrusowy jago uzywam u siebie w celach lubrykacyjnych a nie smakowych ;) w celach smakowych uzywam nutelli :) bo i tak wszystkie gumki chocby nie wiadomo jak nasaczane aromatem identycznym z naturalnym, zajezdzaja lateksem, a zele chemia, fuj

Bazienka - no ja chcąc nie chcąc mam też zwracanie uwagi na smak - mój uwielbia jak się nim na dole z tym czerwonym rozgrzewającym zajmuję ;) No i z tych co miałam (zielony, niebieski, czerwony) to czerwony najbardziej dobrze robi no i nie czuć tak chemii jak z reszty ;) Tylko wiśnię słodką :) Ale widziałam w super pharmie żółty - egzotyczny jakiś :D

Gość millkowska34
My teraz kupiliśmy w aptece żel Pre seed. To jest żel który oprócz tego ze daje dużo przyjemności poprawia rownież jakość męskiego nasienia. Także naprawde spokojnie polecam. Do tego mozna tez kupić go bez recepty.

Gość gość
Słuchajcie, a czy np. obok takiego zelu mozna tez podawac męzowi witaminy wzmacniajace jak np. Erekton? Czy myslicie ze dadzą rade ?

Gość hodorka
Tak ja mam żel nawilżający a moj facet stosuje erekton czyli suplement na potencje, warto inwestować w takie gadżety